Concurs “Supravietuind pe mare”

Update: Concursul s-a incheiat si castigatorii au fost anuntati. Felicitari!

Totusi, mai am o surpriza. Am doua cupoane “1 bilet + 1 bilet gratuit” valabil de luni pana joi la filmele din programul Cinema City. Cupoanele merg catre Burlacu Marius si Alina Olteanu, daca le vor. Daca nu, le voi redistribui. Iar pentru aceasta ii rog pe cei doi sa ma anunte in comentarii, pentru transparenta. Multumesc!

Va spuneam ca monotonia zilei de luni trece cu un film bun. Pentru cei care nu ajung luni la film, avem un concurs cu invitatii la filmul “Supravietuind pe mare”.

 

Ar fi trebuit sa fie escapada vietii lor. Pasionati de navigatie si unul de altul, Tami (Shailene Woodley) si Richard (Sam Claflin) pornesc in aventura, fara sa isi imagineze ca vor fi prinsi intr-unul din cele mai puternice urgane din istorie. Iar cand apele se linistesc, incepe adevarata drama si cea mai crancena lupta pentru supravietuire.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la “Supravietuind pe mare”.

 

Aceasta actrita, care o interpreteaza pe Tami Oldham in Adrift  / Supravietuind pe Mare, a cucerit lumea odata cu rolul sau din seria Allegiant. Filmografia sa include titluri ca The Fault in Our Stars sau serialul TV de succes Big Little Lies. Care este numele sau?

 a)            Shailene Woodley

b)            Kristen Stewart

c)            Emma Stone

 

Concursul se incheie miercuri, 25 iulie. Castigatorii vor fi contactati prin e-mail, iar numele acetora vor fi afisate pe blog, printr-un update la acest articol.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan, incepand din data de 28 iulie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 

Din 17 iulie, Shailene Woodley si Sam Claflin iti aduc un film epic, plin de emotie, suspans, care ofera o experienta aproape viscerala. Regizorul Baltasar Kormákur prezinta Supravietuind pe mare, un film perfect pentru marele ecran, unde tehnologia acutizeaza senzatiile, amplifica experienta si reda trairile personajelor cu acuratete, facandu-te sa le simti in aceeasi masura. Distribuit in Romania de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 27 iulie.

 

Important: Participand la acest concurs iti dai acordul ca datele tale sa fie prelucrate de catre organizatorii acestuia.

Comments

      1. Post
        Author
    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *