iMZA – o experiență culinară unică

S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa! 


iMZA nu este doar un nume, ci semnătura lui Ensar Duman, un om pasionat de gastronomia turcească și de legăturile culturale dintre Turcia și România. iMZA reprezintă o experiență culinară unică, îmbinând tradiția cu inovația într-un cadru rafinat și modern.
Ensar Duman, fondatorul iMZA: 
“IMZA este o declarație de dragoste a mea către România. Pentru că mă simt legat de această țară și acest popor, am simțit nevoia de a contribui și eu la întărirea punților ce leagă țările noastre de multă vreme, printr-un univers gastronomic în care descoperirea bucătăriei turcești deschide drumul către cunoașterea mai aprofundată a culturii poporului meu.”
Evenimentul a dat startul verii în Capitala, vedete din toate domeniile fiind alături de prietenul lor, Ensar . 
Pepe, Raluka, Alexandra Ungureanu, Majda, Andreea Ibacka, Diana Dumitrescu, Adina Buzatu , Robert Tudor , Geanina Ilies, Misha, Adina Buzatu, Denisa Nechifor sunt doar câteva din vedetele care au testat cea mai nouă experiență culinară din inima Capitalei. 
Cătălin Măruță a fost gazda serii, iar atmosfera a fost acompaniată de ritmuri de vioară și saxofon, alături de Amadeea și Veran. 


La iMZA, veți avea ocazia să explorați rețete tradiționale turcești reinterpretate într-un mod elegant și modern. Conceptul restaurantului se bazează pe o fuziune armonioasă între tradiție și inovație, unde fiecare preparat este atent creat pentru a oferi o incursiune autentică în istoria și cultura gastronomică anatoliană și mediteraneană. Fiecare farfurie este o operă de artă, inspirată din istoria și tradițiile din toate zonele din Turcia, transformând masa într-o experiență senzorială unică.


iMZA este un loc unde rafinamentul culinar întâlnește ospitalitatea tradițională. În meniu veți găsi o selecție diversificată de preparate turcești, fiecare cu propria poveste și caracter, reinterpretate pentru a surprinde gusturile contemporane. Atmosfera luxurianta , alături de designul elegant al restaurantului, creează un spațiu ideal pentru o experiență culinară de neuitat.
Suntem invitati să descoperim magia gastronomiei turcești pe Calea Floreasca 133. Fie că dorim o cină romantică, o întâlnire de afaceri sau o ieșire cu prietenii, iMZA este locul perfect! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *