Physio Natura – Pentru că natura e cel mai bun profesor pentru pielea ta

La ce te gândești când spui cuvântul ,,Natură”? La o poieniță plină cu flori parfumate, la o livadă cu meri și cireșe, la un colt de pădure sălbatic cu tot felul de ierburi și plante, la un vârf de munte sau o insula calcaroasă din mijlocul Mării Mediterane, oricare ar fi definiția acestui cuvânt pentru tine, orice imagini îți apar pe retină când auzi acest cuvânt, un lucru este sigur. Toți iubim natura, toți iubim produsele care vin din natură, toți căutăm să trăim cât mai natural și să folosim pentru corpul nostru produse cât mai naturale. Dacă și tu iubești cosmeticele și dermatocosmeticele cu ingrediente atent alese și culese din natură, atunci să știi că produsele Physio Natura sunt exact ce cauți și ai nevoie.

Povestea PHYSIO NATURA – Din inima     Italiei în toată lumea, pentru o îngrijre cât mai aproape de natură

Ce trebuie să știi despre Physio Natura? În primul rând, toate ingredientele folosite în produsele Physio Natura provin exclusiv de pe teritoriul Italiei și din zona bazinului Mediteranean al peninsulei. Vorbim aici de extractele de flori și plante folosite în cosmetice și dermatocosmetice.

Toate produsele conțin ingrediente naturale de până la 95% și nu conțin substanțe cu potențial alergenic și aditivi precum PEG, PETROLATUM, SILICONS sau PARABENS.

Toate produsele îndeplinesc standarde de calitate ISO 9001 și Iso 22716, iar testările se fac in Vitro la nivel molecular și in Vivo pe diferite grupe de vârstă pentru a testa eficacitatea produselor.

Brandul născut și creat în Italia acoperă o paletă largă de cosmetice și dermatocosmetice atât pentru bărbați cât și pentru femei.

De la creme de corp și creme de față la produse exfoliante, de la seruri și boostere pentru ten la uleiuri și loțiuni de corp, toate produsele conțin ingrediente culese și alese cu grijă din natură precum: uleiuri de camelie, uleiuri de măsline, uleiuri de nalbă, extracte de struguri albi și roșii, extract de lemn dulce, esență de mure și afine sau esență de migdale. Toată gama de produse este disponibilă în exclusivitate pe site-ul Ardomenia.ro.

LABORATOARELE PHYSIO NATURA – o călătorie eclectică printre secretele miraculoase ale naturii

Nu este nicio exagerare când spunem că dacă ceasul modei se dă la Milano, ceasul cosmeticelor și dermatocosmeticelor cu ingrediente culeste din natură se dă la Puglia, în Putignano, în provincia Bari.

Povestea Physio Natura are mai bine de un sfert de veac de inovații și pasiune pentru a extrage din natură exact acele ingrediente și combinații de ingrediente astfel încât pielea ta, corpul tău, tenul tău să aibă parte de experiențe aparte.

Totul a început în 1990 când Giovanni și Maria Antonietta au pus bazele companiei PDT Cosmetici. Azi, în spatele acestei companii, s-au strans ani de studii și cercetare, testări in vivo cu rezultate remarcabile, mii de ore petrecute în laborator, totul pentru a construi un brand născut din natură – Physio Natura.

Ce înseamnă Physio Natura? O poveste care se scrie world wide și unde ingredientele perfecționate de natură în milioane de ani de evoluție sunt mixate cu ajutorul unor echipamente moderne și prin intermediu unor tehnologii de ultimă generație pentru obținerea unor produse ireproșabile care sunt supuse minuțios unor controale de calitate chimice, fizice si microbiologice pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Pentru că natura respiră și trăiește prin Physio Natura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *