Denis Radu, de la PR la primul sau icon de fashion – un concept ,,Ready-To-Wear” eXclusiv si UniseX

Denis Radu este de mulți ani un brand iconic în zona de luxury și lifestyle datorită activității sale și proiectelor ca PR de locații și nu numai. Pe social media îl vedem mereu în compania vedetelor din show-biz-ul românesc și îl putem întâlni offline la cele mai exclusiviste evenimente glamour din peisajul autohton.

Dar Denis a decis să mai facă un pas în față în definirea brandului său personal și, alături de partenerii săi de la exclusives.ro a creat un concept uniseX – ,,Ready-to-Wear” extreme de versatil în zona de fashion.

Vorbim de un articol vestimentar, un trening complet accesorizat cu fermoare pentru mai multa flexibilitate. Un articol vestimentar care poate fi purtat primăvara-toamna-iarna.

Are fermoare la bază pentru a putea lărgi zona în funcție de tipul de încălțăminte purtat. Se deschide la mijloc pentru a lăsa zona capului liberă atunci când alegi să-l îmbraci, un articol vestimentar ideal pentru zilele de primăvară când temperatura oscilează pe parcursul unei zile și poți să-l închizi sau să îl lași liber cu tricoul la vedere. Pentru zilele ploioase trening-ul are și o glugă accesorizată cu fermoare pentru mai multă versatilitate de mișcare.

Trening-ul este conceput din 90% bumbac și 10% elastan, materiale premium de cea mai bună calitate.

,,Am decis să fac acest pas pentru că de fiecare dată când căutam pantaloni de trening nu găseam ceva ce puteam accesoriza cu diferite tipuri de încălțăminte. Iar la anumite tipuri de hanorac gluga venea mereu incomod și îmi deteriora modul în îmi aranjam părul.

Așa s-a născut acest concept ,,Ready-To-Wear”. Este un model: unisex, versatil, comod, material 90% bumbac și 10% elastan, perfect pentru 3 anotimpuri, putând fi purtat în diverse combinații. Buzunarele generoase au fermoare din care să nu mai cadă telefonul, cheile, sau orice altceva vreau să pun în ele. Iar gluga o poți regla dacă nu vrei să-ți strici coafura, sau să o poți lăsa pe spate astfel încât să arate cool peste geacă.

Talia pantalonului joasă, fermoare pe care să le poți regla la diverse tipuri de încălțăminte: adidași, ghete, crocss, am creat practic ceva pentru a acoperi o nevoie pe care o aveam în materie de fashion”, a povestit Denis Radu despre proiectul său.

Produsul său se poate achiziționa online de pe site-ul exclusive.ro, este disponibil în două nuanțe de culori și două mărimi XS – S și M – L, bluza de trening fiind oversized. Se pot achiziționa separat fie bluza de trening cu fermoare fie pantalonii cu fermoare sau ambele articole vestimentare într-un pachet special.

Despre Denis Radu:

Denis Radu este specializat pe zona de event planning pe segmente: luxury & high-class. Are peste 8 ani de experiență în PR, event planning & comunicare b2b. Are în portofoliu zeci de branduri de lux pentru care a făcut comunicare.

Mai multe detalii găsiți aici  – https://denisradu.ro/

Despre Exclusive.ro:

Din pasiune pentru fashion si lifestyle in anul 2013 Compania Exclusives a devenit dintr-un vis, realitate. Cu un capital 100% romanesc, brandul nostru reuseste sa imbine confortul si eleganta prin produsele ingenioase realizate in propriul atelier.

Dorim sa creem o imagine unica si moderna dar totodata tinem cont de sustenabilitate și protejarea mediului.Echipa noastra se bazeaza pe minimizarea stocului si a materiei prime, toate produsele fiind realizate pe comanda.

Pielea naturala, bumbacul si materialele textile de inalta calitate sunt indispensabile in munca pe care o depunem satisfactia clientilor fiind prioritatea noastra.

Mai multe detalii aici – https://www.exclusives.ro/

Foto: Mavography

Eu mai zic atat: FELICITARI, Denis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *