Prospetime pentru masina de spalat cu noul Deep Clean

Incep cu o intrebare, pentru ca ma macina o curiozitate foarte mare.

Voi cum spalati covorasele de baie?

Covorasele noastre sunt deschise la culoare, din material sintetic, cu fire groase si nu sunt cauciucate, asadar ele sunt perfect lavabile la masina. Cu toate acestea, de cateva ori le-am spalat manual, ba chiar le-am dus si la curatatorie ecologica (exagerat, stiu, caci achizitionam unele noi cu banii respectivi, dar sunt pe inventarul “muzeului” si… cica nu am de ales). Revenind, …

In prezent, covorasele noastre de baie se spala regulat doar la masina de spalat… lucru pentru care am primit observatie de la soacra mea. Nu, nu locuim impreuna si nu ne spalam rufele in aceeasi masina de spalat… si totusi.

E drept ca in timp masina de spalat dobandeste mirosuri neplacute din cauza reziduurilor care se acumuleaza odata cu spalarea rufelor murdare. Dar acest lucru este valabil atat pentru lenjeriile de pat, perdele sau haine delicate. Nu doar covorasele de baie sunt murdare.

Pentru a elimina mirosurile neplacute dupa fiecare spalare lasam usita masinii de spalat deschisa. Sa se aeriseasca in interior. Dar parca nu a fost niciodata suficient. Am folosit si dezinfectant pentru masina de spalat. Am folosit si leacurile babesti cu otet si bicarbonat de sodiu. Recent, am reusit sa elimin aceste mirosuri neplacute cu noul Deep Clean de la Persil. Daca si tu ai aceeasi problema ca mine, iti recomand sa incerci noul Persil Deep Clean si cred ca o sa fii incantat(a).

Haine curate + prospetime pentru masina de spalat = Persil Deep Clean

Noul detergent Persil Deep Clean are acum o formula ce curata in profunzime hainele murdare, oferind prospetime masinii de spalat. Acesta patrunde adanc in fibrele textile pentru a indeparta cele mai dificile pete, descompunandu-le in particule foarte mici e nu se mai depun in masina de spalat. Si uite asa masina de spalat se simte si ea bine si curata de fiecare data.

Vreau sa mai mentionez ca noul Persil Deep Clean contine 92% ingrediente biodegradabile si are un ambalaj reciclabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *