Workshop susținut de către cremooza.ro: Cum să alegi inspirat produsele cosmetice de îngrijire

Sănătatea și îngrijirea pielii este extrem de importantă, mai ales în sezonul rece când pielea suferă agresiuni datorate vântului și temperaturilor scăzute de afară. De aceea, influencerii autohtoni, pasionate de îngrijire și produse cosmetice de calitate, au fost invitate de către cremooza.ro la Jupiter Caffe pentru a descoperi cum să aleagă inspirat produsele cosmetice potrivite lor.

Vedeta evenimentului a fost, cu siguranță, gama de îngrijire cu extract de dovleac, nou lansată pe site-ul cremooza.ro. Gama de îngrijire cu extract de dovleac a fost special concepută pentru regenerarea pielii și are efect anti-aging și de fermitate. Serul cu extract de dovleac oferă tenului hidratare, proteine nutritive și conturează linia feței. contine 17 aminoacizi, EGF, activator de celule stem și acid hialuronic, previne apariția ridurilor și a liniilor finii și îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii.

Cremă exfoliantă cu extract de dovleac este o cremă hipoalergenică care îndepărtează cu ușurință celulele moarte ale pielii, fără să provoace iritații, oferă strălucire și elasticitate pielii. Funcționează în straturile mai profunde ale pielea, stimulează reînnoirea celulelor și ajută pielea să se vindece singură. Esența reparatoare cu extract de dovleac este o esență specială care conține toate ingredientele necesare pentru un efect de regenerare și anti-îmbătrânire, reface bariera hidrolipidcă a pielii, diminueză aspectul porilor dilatați, reduce petele pigmentare, echilibrează excesul de sebum, și îmbunătățește fermitatea pielii.

“Site-ul cremooza.ro se adresează în special femeilor, a fost gândit cu ele în minte. Ne dorim ca platforma noastă online să le poată oferi o experiență dinamică, completă și extraordinară, un răsfăț de la momentul în care își aleg produsele potrivite pentru ele, la momentul în care deschid coletul și descoperă produsele frumos ambalate, mesajele noastre și cadourile pe care le adăugăm la fiecare comandă. Un răsfăț care să continue, apoi, pe tot parcursul utilizării produselor noastre.” Sigrid Ștefan, owner cremooza.ro

Invitatele au putut testa produsele de îngrijire, au învățat despre o rutină corectă și despre importanța ingredientelor și a formulării corecte a produselor. Au pus întrebări și au aflat mau multe despre produsele vegane, cruelty free și impactul industriei cosmetice asupra mediului. La final, s-au delectat cu un pahar de spumant oferit de către sponsorul evenimentului – Bottega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *