Noul meu ritual de ingrijire cu Barnangen Oil Intense

Recent am descoperit produsele de la Barnangen si am inceput un nou ritual de ingrijire cu produsele Barnangen din gama Oil Intense.

Ingredientele de inspiratie nordica Barnangen evoca frumoasele peisaje suedeze, lumina, mare, padure, ce creeaza o adevarata oaza pentru plante rare si variate, ierburi si ingrediente hranitoare pe care suedezii le-au folosit de secole, cu maxima incredere. Fructele salbatice nordice, dar si ingredientele simbolice, precum mesteacanul si florile de soc, sunt infuzate in produsele de ingrijire a corpului Barnangen si imbibate cu formule stiintifice de ingrijire a pielii, precum crema protectoare Cold Cream. Crema protectoare Cold Cream este reteta de infrumusetare cunoscuta pentru proprietatile sale de protejare a pielii impotriva iritarii si uscarii. Astfel, produsele Barnangen ofera o ingrjire echilibrata datorita formulei vegane cu pana la 95% ingrediente de origine naturala.

Crema de dus Oil Intense

Ritualul meu incepe cu crema de dus Oil Intense cu trandafir salbatic si 7% crema protectoare Cold Cream. Aceasta crema de dus este conceputa special pentru pielea uscata si foarte uscata. Crema de dus hidrateaza si catifeleaza pielea. Ofera o ingrijire delicata, protejand echilibrul natural al pielii. Iar dupa dus senzatia de revigorare este mult mai intensa.

Dintotdeauna dusurile m-au deconectat de toate gandurile, pentru cateva momente, m-au relaxat si mi-au redus nivelul de stres. Iar cu aceasta crema de dus Oil Intense am simtit ca un simplu dus m-a revigorat cat o zi la spa, asa senzatie delicata si stare de bine mi-a dat.

Lotiune de corp Oil Intense

Ritualul de ingrijire a continuat cu aplicarea lotiunii de corp Oil Intense. Lotiunea de corp Oil Intense hraneste pielea uscata, oferind acesteia hidratarea de lunga durata, datorita formulei cu ulei de trandafir salbatic si 7% crema protectoare Cold Cream. Formula sa unica si hidratanta se absoarbe rapid in piele, nu ramane lipicioasa si nici nu da senzatia de gras. Si in plus, are un miros tare placut.

Balsam de corp Oil Intense

Ritualul se incheie cu balsamul de corp Oil Intense. Te vei intreba de ce este nevoie de 2 creme de corp dupa dupa. Iti voi raspunde simplu: pentru o extra hidratare de lunga durata. Lotiunea de corp se absoarbe rapid in piele, lucru care faciliteaza utilizarea balsamului de corp ce actioneaza ca un scut in timp ce se absoarbe rapid in piele. Hraneste in profunzime pielea uscata, combinand o textura usoara cu o placere senzoriala desavarsita. Si iata cum mi s-a facut mie dor de o calatorie in tarile nordine, in Suedia in special.

In urma cu cativa ani am facut un city-break in Malmo (Suedia) – Copenhaga (Danemarca). A fost o calatorie memorabila, iar aceste produse cu ingrediente de inspiratie nordica m-au facut sa-mi fie asa un dor…

Dar pana voi mai ajunge pe taramuri nordice, ma voi bucura de relaxare cu produse de ingrijire de inspiratie nordica Barnangen.

Tu le-ai folosit? Iti plac? Ce gama preferi? Te astept in comentarii la acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *