Rich Vip Lounge – un loc fain din Bucuresti

Dintotdeauna mi-a placut sa ma plimb prin Bucuresti. Pe stradute mici si boeme, dar si pe bulevarde mari, cu magazine diverse si terase frumoase. Cand locuiam in Victoriei, la mama, mergeam des in plimbare spre centrul orasului pe Calea Victoriei sau pe bulevardul Lascar Catargiu. Ori spre Parcul Herastrau, pe Soseaua Kiseleff sau pe bulevardul Aviatorilor.

Acum locuiesc in Vatra Luminoasa si imi place la fel de mult de mult sa ma plimb prin Bucuresti. In vara aceasta am redescoperit Bulavardul Decebal. Spun redescoperit, pentru ca recent bulevardul a fost frumos reamenajat.

Dar nu despre plimbari prin Bucuresti vreau eu sa va povestesc acum, ci despre o noua locatie de pe Bd. Decebal. Este vorba de Rich Vip Lounge, un restaurant fain cu un design interior glamour si o terasa cocheta, preparate culinare rafinate si o atmosfera incantatoare.

Am iesit de vreo 2 ori la Rich Vip Lounge, o data doar ne-am relaxat la o cafea pe terasa, iar intr-o alta zi am luat masa de pranz la terasa. Ne-a surprins placut meniul si preparatele alese, astfel incat vom reveni cu siguranta in acest restaurant.

Haideti sa va spun asupra a ce preparate din meniu ne-am hotarat. Eu am ales un piept de pui cu sos teriaky si cu crema de cartofi si Traian a ales un Rich-Mexico Burger cu cartofi prajiti si nachos. Pare ceva simplu, nu-i asa? Dar gustul este nemaipomenit. Pieptul de pui a fost fraged si suculent si a avut un gust savuros, evident sosul teriaky si semintele de susan cu wasabi ofera carnii si cremei de cartofi un gust cu totul deosebit. Aromat si suculent exact cat trebuie, pieptul de pui teriaky este un preparat pe care trebuie sa-l incerci, daca vrei sa iesi sa iei masa in oras la Rich Vip Lounge, ceea ce evident ca te indemn sa faci.

Rich-Mexico Burger as spune ca este un preparat indraznet si autentic. Pentru mine, nachos inseamna o mica gustare buna de rontait si nu prea ii vedeam intr-un burger. Insa am fost placut surprinsa de combinatia din chifla, iar cartofii prajiti au fost absolut senzationali.

La final, nu am putut rezista tentatiei de a imparti un dulce VIP home made si am ales galuste de gris umplute cu castane in sos de caramel sarat. D E L I C I O S, atat va pot spune. Galustele de gris sunt pretentios de preparat, dupa parerea mea. Cel putin mie in casa, pentru supa ce e drept, caci pentru deserturi nu am incercat, nu imi ies niciodata perfecte. Galustele de gris VIP umplute cu castane au fost pufoase exact atat cat trebuia, iar in combinatie cu sosul de caramel sarat au fost senzationale.

Pentru aceste preparate, dar nu numai, ne revedem cu siguranta la Rich Vip Lounge. Be rich, be spoiled!

Pe curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *