Hota cu flux laminar de la Precisa – must have pentru laboratoare

Orice laborator este un spatiu in care nu sta oricine sau cel putin nu utilizeaza oricine aparatura din acesta. Ci doar cei care stiu cum, cei care sunt pregatiti in domeniu si care stiu ce fac, pentru ca in caz contrar poate iesi un dezastru. Pentru ca un laborator sa fie ce adevarat functional trebuie sa dispuna de anumite lucruri.

Cei interesati pot gasi lucruri esentiale pentru laborator precum si consumabile la Precisa.ro. Acesta este un magazin online care dispune de aparatura, mobilier, consumabile, testere si tot ce este nevoie pentru un laborator. In ultima perioada, gama lor de produse s-a extins si acum incanta cu diverse categorii noi si cu diverse tipuri de aparate atat de necesare.

Clientii au garantia ca achizitioneaza produse de calitate care vor rezista in timp. Un alt avantaj este faptul ca aceste comenzi vin cu o garantie si pentru orice nelamurire si problema pe care o intampini poti beneficia de ajutorul lor, chiar si de reparatii. Te pot ajuta si la finalul garantiei cu privire la acest aspect, dar contra cost. Cel putin important este ca ai parte de reparatii realizate corect.

Produse disponibile la Precisa

Daca accesezi precisa.ro vei descoperi toate produsele disponibile. Important este ca poti beneficia si de mobilier pentru laboratorul tau, special creata, astfel incat sa nu fie afectat de diverse substante cu care intra in contact.

Gasesti aici chiar si hota pentru citostatice CYTO de trei tipuri diferite, astfel incat sa alegi in functie strict de ceea ce ai nevoie. Acestea sunt special concepute pentru prepararea si chiar manipularea citostaticelor. Alaturi de acestea gasesti si agitatoare, analizatoare, densimetre si cate si mai cate. Poti achizitiona regulat noi produse pentru laboratorul tau, astfel incat sa ai o gama din ce in ce mai vasta de aparate pe care sa le folosesti si care iti vor fi de folos.

Daca ai si niste proaspeti invatacei alaturi de tine poti apela la categoria de materiale didactice unde poti gasi diverse mulaje si truse pentru copii, care sa ii ajute sa descopere singuri si feriti de pericole anumite reactii. Ustensilele si instrumentarul nu trebuie sa iti lipseasca, deci poti verifica si acea categorie unde vei gasi aproximativ 330 de produse.

Acceseaza site-ul si alege ceea ce ai nevoie si pentru mai multe informatii nu ezita sa ceri ajutorul reprezentantilor.

Contact:

Sibiu +40 269 227 641

Iasi +40 232 256 250

Slatina +40 731 333 835

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *