Obsentum deschide al patrulea boutique de parfumerie de nișă din București

Obsentum se extinde.

Dupa Baneasa Shopping City, urmeaza sa isi deschida un nou boutique in centrul comercial AFI Cotroceni din Bucuresti. Noul spatiu ce completeaza reteaua celor 6 parfumerii de nisa ale brandului va ocupa o suprafata de 180 mp si va fi deservit de o echipa de 6 brand ambasadori.

Obsentum AFI este cel de-al patrulea boutique al brandului din capitala si le va oferi clientilor sai acces catre toate experientele Obsentum.

Si aici, Obsentum va continua sa rasfete cu o lista exclusivista de branduri precum La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot regăsi şi alte branduri notorii precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati dar și nume noi, ca Nishane sau True Grace. Boutique-ul oferă și o zonă dedicată de beauty (make-up, grooming şi skincare) susţinută de branduri de lux ca Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, Emma Hardie și Grown Alchemist, cât şi o zonă de parfumuri ambientale, precum Dr. Vranjes, Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

“Avem o noua adresa, in AFI, pe care o inauguram acum pe 5 august, cand deschidem Obsentum cu numarul patru din Bucuresti, si pentru ca avem o lista impresionanta cu cele mai exceptionale nume din industrie, dar si ca sa ne apropiem mai mult de toti cei care aleg experienta Obsentum, tocmai pentru ca au facut o pasiune pentru parfumurile de nisa, pe care le detinem in portofoliu.” declara Ana Pintilie, Marketing Director.

Strategia de dezvoltare a brandului Obsentum presupune, de asemenea, si deschiderea, in cel mai scurt timp, a unui nou boutique de parfumerie in Timisoara. Primul magazin Obsentum a fost deschis in 2016, in zona duty free plecari internationale a Aeroportului Otopeni si face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (actionar Gebr. Heineman). In Bucureşti, Obsentum era prezent pana acum cu trei spatii, doua localizate in zona duty free a Aeroportului Otopeni, Plecari Internationale si Plecari Interne, iar cel de-al treilea in Baneasa Shopping City.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *