3gifts.ro – Idei de cadouri pentru casa si nu numai

Si-au pus pirostriile prietenii tai si s-au mutat la casa noua. Evident ca te invita sa sarbatoriti si nu poti merge cu mana goala. Cadoul de casa noua trebuie sa fie numaidecat si util, fiindca acum ei au nevoie de lucruri noi, care sa le fie si de folos. Asadar, decat sa pierzi timpul aiurea cautand prin magazine, mai bine comanzi un cadou online. Iar site-ul unde gasesti cadouri pentru casa ideale este 3gifts.ro.

Iata mai jos cateva idei de cadouri pentru casa de unde sa te inspiri:

Dozator de bauturi glob pamantesc

Le plac calatoriile? Atunci acest cadou cu siguranta le va fi pe plac. Globul are un design original si practic si dispune de robinet. Este usor de utilizat si manevrat si poate fi utilizat atat pentru sucuri, cat si pentru bauturi mai rafinate. Va deveni de asemenea si parte din decorul casei, avand un aspect elegant.

Organizator pentru canapea cu tavita pentru gustari

Stii si tu cat le place sa rontaie in timp ce vizioneaza un film, dar mai stii si ca pierd tot timpul telecomanda ce abia au pus-o langa ei, de zici ca intra in pamant. Dupa care urmeaza o forfota grozava, se ridica, flutura patura poate zboara telecomanda, arunca pernele pe jos, iar o buna bucata din film e pierduta. Pentru a se evita astfel de situatii, organizatorul este un cadou foarte practic. Dispune de 6 buzunare mari in care pot sa puna telecomenzi, ochelarii de vedere, poate si niste dulciuri ascunse. Pe tavita poti pune popcornul pana incepe filmul sau poate bauturile preferate.

Amatori de vin? Sigur au nevoie de un suport

Poate nu au un spatiu prea generos in bucatarie, insa si-ar dori si ei un suport pentru vinuri unde sa-si expuna vinurile preferate. In acest sens, un suport de tip fagure cu o capacitate pentru 12 sticle poate fi cadoul perfect. Designul este simplu, capacitatea mare de stocare, si dimensiunile sunt de aproximativ 42 x 33 x 16 cm, deci nu le va ocupa prea mult loc. Astfel le va fi si mai usor, dar se vor putea si mandri cu colectia lor atunci cand le vin musafiri.

Toate aceste cadouri, dar si multe altele la fel de interesante si la preturi accesibile oricarui buzunar, le regasesti pe site-ul oficial 3gifts.ro. Ofera un cadou cand simti, nu numai la ocazii speciale. Fa cuiva ziua mai buna chiar astazi!

Contact: 0775383323

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *