Daniel Ivan – nu doar terapie, ci schimbarea vietii in bine

Cu totii cautam acea persoana care sa ne asculte, sa ne ajute si sa ne fie alaturi in momentele dificile. Majoritatea avem pe cineva de incredere care ne este mereu alaturi, dar unele situatii din viata devin atat de complicate si unele stari sunt atat de adanc inradacinate in suflet, incat simti un impas care nu te lasa sa treci peste, sa te bucuri cu adevarat de ceea ce iti ofera viata. Multe traume raman impregnate in memorie si ne influenteaza mai mult sau mai putin viata.

In unele cazuri se ajunge chiar si la depresie, stare de anxietate constanta si izolare. Orice semnal de alarma pe care il vezi la cei dragi din jurul tau ar trebui sa fie semnul ca trebuie sa ii ajuti, ca trebuie sa beneficieze de ajutor de specialitate. Unele lucruri nu pot fi sterse cu buretele si vorbele bune nu rezolva situatia. Daca ai un prieten care se afla in acest impas sau daca esti chiar tu intr-o astfel de situatie, alege sa discuti cu un psihoterapeut. Acesta poate fi Daniel Ivan – o persoana specializata care te poate ajuta, care iti poate schimba viata datorita metodelor pe care le utilizeaza si experientei in domeniu.

Psihoterapeutul – salvarea de la capatul tunelului

Atunci cand simti ca ai atins nivelul de rock bottom, adica acel punct in care nu poate deveni mari rau decat situatia in care te afli, mai jos de atat nu este posibil, cauta ajutor. Poti apela la acest cabinet de psihologie in Bucuresti, din orice parte a tarii te afli, deoarece Daniel Ivan ofera si posibilitatea de a face consultatii online. Un aspect in favoarea clientului care isi rezolva pas cu pas problemele fara sa paraseasca confortul din casa.

In situatiile de acest gen este dificil sa discuti cu cineva, este dificil chiar si sa cauti ajutor si online poate va fi mai simplu pentru tine. Ramai in locul tau sigur si incerci sa rezolvi problemele fara sa fie nevoie sa te schimbi de pijamale si sa iei contact direct cu un necunoscut. Daca accesezi danielivan.ro vei descoperi toate tipurile de terapie pe care le ofera si vei intelege cum te poate ajuta. Chiar dupa o prima sedinta vei vedea ca ajutorul nu inceteaza sa apara si viata nu este doar in negru, ci se intrezareste si o lumina la capatul tunelului.

Alege sa cauti ajutorul oricand, pentru ca niciodata nu este prea tarziu. Vei vedea cum viata ta se schimba si lucrurile vor incepe sa mearga pe drumul cel drept.

Contact:

contact@danielivan.ro

Telefon: 0761.600.020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *