Hainele mele se bucura de propetime de lunga durata datorita efectului Active Fresh

A venit vara, este cald si eu port zilnic tricouri albe, simple, cu inscriptii, cu flori sau cu diverse alte modele. La blug cel mai des, zi de zi la birou, dar si la fusta sau la un patalon negru, tricourile albe au devenit preferatele mele. Insa dupa cateva spalari tricourile mele isi pierd stralucirea, se ingalbenesc usor si albul nu mai este chiar alb. Mai mult, tricourile albe se pateaza cel mai usor, iar petele sunt cel mai greu de scos.

Noul detergent Persil Deep Clean – tehnologie unica de curatare in profunzime – patrunde in profunzimea fibrelor pentru a indeparta chiar si cele mai dificile pete, fara sa deterioreze tesatura, oferind totodata hainelor prospetime de lunga durata datorita efectului Active Fresh. Iar acest lucru se intampla chiar si la temperaturi scazute de pana la 20°C, asadar pot spala cu incredere si rufele delicate.

Noul Persil Deep Clean este disponibil in mai multe variante:

Persil Gel Universal

Persil Pudra

Persil Discs 4in1

Dupa cum va povesteam in urma cu aproximativ 2 ani, de obicei folosesc detergent capsule, deoarece sunt mai practice dupa parerea mea, fiind predozate si avand si balsam. Insa recent am folosit si Persil Gel Universal si mi-a placut. Totusi, cel putin pentru moment, raman la varinta Persil Discs si pentru ca mi-a placut noua formula Deep Clean Active Fresh, stiu ce voi alege de pe raft, cand voi iesi in hypermarket la cumparaturi.

Trebuie sa mai precizez ceva: invelisul capsulelor Persil este 100% solubil in apa, pentru ca acest brand sustine un viitor verde si este preocupat de protejarea mediului inconjurator, astfel ca produsele oferite consumatorilor beneficiaza de ambalaje reciclabile.

Green vibes only with Persil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *