Antonio di Vaio, pastele si bucataria italiana

Din pasiunea romanilor pentru traditia si bucataria italiana s-a nascut brandul Antonio di Vaio:

Spaghette no 5

Fusilli

Penne

Farfalle

Tagliatelle

Pastele Antonio di Vaio sunt pregatite dupa o reteta speciala, folosind 100% faina din grâu dur pentru a asigura o calitate excelenta, culoare aurie şi un pret competitiv. Brandul foloseste numai grâu dur de cea mai buna calitate pentru a se asigura că obtine mereu paste cu o textura ideala, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii astfel încât orice retetă noua sa fie o reusita. Si chiar asa este.

Eu una as manca numai spagette cu branza. Sunt delicioase. Pastele fierte mai intai, asezate apoi intr-un vas un rand de paste, un rand de branza telemea mixta, si bagate la cuptor. Delicios. Si cred ca ar merge foarte bine dupa aceste sarbatori bogate in carne de miel, drob, cozonari s.a. Sau penne carbonara reinventate: Kaiser, branza topita si smantana trase la tigaie, rasturnate apoi peste pennele fierte separat. Mmmm, pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *