Mihai și Emilia Bendeac au donat împreună cu Editura Bookzone 200.000 de euro spitalului Fundeni

Spre sfarsitul anului 2020, cartea scrisa de Mihai Bendeac si de mama sa, Emilia, abia ajungea la tipografie si urma sa se vanda intr-un numar record de exemplare. 10.000 de exemplare in mai putin de 24 de ore. Cei doi autori au anuntat inca inainte de lansare ca vor dona toate incasarile din vanzarea cartii catre cauze nobile, iar Editura Bookzone s-a alaturat acestui demers caritabil.

Astazi, la 4 luni de la lansarea oficiala, “Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama” este motivul pentru care spitalul Fundeni a primit o noua donatie de 100.000 de euro din partea autorilor si editurii Bookzone, prin intermediul Fundatiei Metropolis, astfel spitalul putand sa finalizeze renovarea sectiei de nefrologie pediatrica.

“Intotdeauna am crezut ca o donatie iti poate provoca o bucurie infinit mai mare decat achizitionarea unor pantofi scumpi. Asadar, motivul pentru care voicontinua pe acest drum este egoist: imi provoaca placere. Sunt prea egoist ca sa ma pot suspecta de generozitate. In orice caz, sper ca din vanzarile acestei carti, din vanzarile urmatoarei carti si din cei 20% pe care ii donam in campaniile online, sa putem ajunge cat mai repede la un milion de euro donati. Multumim celor care au achizitionat cartea. Daca au mai si citit-o, recunostinta noastra creste exponential.” a declarat Mihai Bendeac.

“De cand ma stiu, imi place sa ofer. Mentionez ca, inclusiv atunci cand cumpar cadouri, nu am niciodata rabdare sa astept pana in ziua cand persoana implineste un numar de ani sau pana la Craciun si mai mereu le inmanez inainte. Nu m-as fi gandit acum un an ca se va atinge o astfel de suma. E ireal! Sunt foarte fericita!” a declarat Emilia Bendeac.

#spitalepublicedinbaniprivati

200.000 de euro au fost donati Spitalului Fundeni, banii provenind din incasarile rezultate din vanzarea unui numar record de peste 60.000 de exemplare ale renumitei carti. Multumirile nu merg doar catre autori, ci si catre toti iubitorii de carte fara de care toate acestea nu ar fi fost posibile. Daca vrei sa contribui si tu, poti comanda cartea “Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama” de pe site-ul Bookzone.ro:

Cartea “Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama” – Mihai si Emilia Bendeac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *