Benzile Crest de la Pro White – zâmbet mai alb în 3 zile

Pentru cei care își doresc un zâmbet mai strălucitor, cu câteva nuanțe mai albe a dinților, Pro White este magazinul online potrivit. Dacă nici tu nu ai timp să mergi la stomatolog pentru o albire, poți face acest lucru acum chiar în confortul casei tale, fără prea mult deranj. Ai nevoie doar de o oră sau jumătate de oră și poți obține efectele scontate.

Pe site sunt disponibile mai multe variante de produse cu ajutorul cărora poți obține aceste rezultate, trebuie doar să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Prețurile sunt accesibile, iar produsele sunt calitative, potrivite pentru orice persoană.

De ce să alegi benzile?

Cei de la Pro White pun la dispoziția clienților mai multe tipuri de benzi crest pentru albirea dintilor. Pachetele conțin 7 sau mai multe plicuri pentru o utilizare constantă, care să aducă efecte cu adevărat vizibile. Un plic conține câte două benzi, pentru fiecare arcadă: cea superioară și cea inferioară.

Aproape toate benzile se utilizează la fel, diferența fiind la timpul care trebuie respectat atunci când le aplici. La unele durează 30 de minute pentru a acționa, la altele o oră. Trebuie să ai în vedere ce tip de benzi comanzi. Unii sunt destinați menținerii albului dinților după o albire profesională și se utilizează o dată pe lună. Altele necesită utilizarea zilnică, pentru o anumită perioadă de timp.

Există și benzi pentru o albire rapidă, care sunt potrivite atunci când trebuie să mergi la un eveniment important. Orice pachet alegi, trebuie să știi care este destinat necesității tale. Alege benzile pentru albire pentru că acționează foarte repede și îți pot oferi un zâmbet alb, strălucitor, fără prea mult efort.

Cum se utilizează benzile?

Acestea se utilizează foarte ușor, iar tot ce ai de făcut este să le aplici și să le dai jos. Acestea se poziționează foarte ușor pe dinți, deoarece au un gel care se prinde de aceștia. Un aspect pe care îl poți avea în vedere, este faptul că atunci când aplici prima dată banda de jos este mai ușor să o poziționezi pe cealaltă.

Acestea pot obține albiri cu până la 3 nuanțe sau chiar mai mult. Efectele se pot observa și cu privire la petele de cafea, tutun, ceai de pe smalțul dinților, care dispar treptat. Mai mult decât atât previn reapariția acestora. Același efect îl poți obține cu ajutorul pastelor de dinți, precum pasta Brilliance. Benzile utilizate în aceeași perioadă cu pasta de dinți disponibilă pe site, care curăță în profunzime, face ca albirea să dureze timp îndelungat și efectele să fie mai vizibile.

Pentru a beneficia de aceste produse, le poți comanda de pe site și pentru mai multe informații poți trimite un e-mail la adresa info@Pro-White.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *