Avon Her Story Love Inspires

O aroma unica si feminina, cu note de iasomie, iris si praline. Un parfum dulce care inspira senzualitate, putere si incredere, de fiecare data cand este purtat. Potrivit pentru orice ocazie sau pentru orice moment al zilei.

Her Story Love Inspires

Sunt o mare iubitoare de parfumuri. Iar cele mai multe parfumuri din sertarul meu sunt de la Avon. Asadar, nu putea lipsi din sertarul meu parfumul Avon lansat in aceasta primavara cu indemnul “Iubeste-te in fiecare zi!”.

Simona Halep, ambasadoarea parfumului, este inspiratia noii arome, ce surprinde puterea si independenta femeii care se pune pe primul loc.

Her Story Love Inspires a fost creat de Honorine Blanc si Adilson Rato, avand ca note de varf iasomie, caisa si mandarina; ca note de mijloc radacina de iris, portocala si gardenie; iar ca note de baza vetiver, pralina si note lemnoase. Mirosul lui ramane in haine si persista pe piele ore bune.

Fiecare femeie este o poveste, iar parfumul pe care il poarta aceasta o ajuta sa isi spuna povestea, fie ca ii da o nota de mister, o doza suplimentara de incredere, sau ii confera curaj ori senzualitate. Her Story Love Inspires este povestea unei femei curajoase, care are incredere ca va reusi tot ceea ce si-a propus. Cred ca fiecare femeie, indiferent de povestea ei, ajunge intr-un moment in viata in care are nevoie de putina inspiratie si incredere. Fie ca s-a pierdut pe drum sau ca a obosit sa fie curajoasa, are nevoie de un puf de motivatie. Si aceasta motivatie poate sa vina dintr-o aroma dulce si puternica, de ce nu?!

Care este povestea ta? Aici gasesti numeroase povesti despre incredere, curaj si reinventare.

Lasa-te inspirata de o aroma puternica si fii curajoasa! Iubeste-te in fiecare zi!

Sa va mai spun ceva. Pe mine povestea acestui parfum m-a dus cu gandul la povestea Elsei Martinelli (eroina romanului “Cele patru vanturi” de Kristin Hannah), femeia care a fost supusa si ascultatoare, dar care atunci cand a ajuns intr-un moment de criza a schimbat lumea prin curajul si forta ei. Fii curajoasa! ii spunea bunicul.

Si tocmai ce ma simt inspirata. As vrea sa scriu un articol despre parfumurile Avon, povestile lor si personajele literare carora li s-ar potrivi aromele respective. Ce spuneti?! In curand, pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *