B-Cure Laser, dispozitiv medical pentru tratarea durerilor acasa

B-Cure Laser este un dispozitiv medical PROFESIONAL si de UZ CAZNIC, portabil, eficient in tratamentul durerii cronice, afectiunilor ortopedice, inflamatiei, accidentarilor sportive si ranilor.

Terapia laserului de intensitate joasa (LLLT) trateaza durerea si sursa acesteia, folosind un tratament bio-stimulator non-invaziv. Nu are efecte secundare cunoscute, beneficiile se observa pe o perioada lunga de timp, utilizand aparatul doar cateva minute, de doua ori pe zi.

B-Cure Laser este o tehnologie eficienta din punct de vedere al costului – un singur dispozitiv constituie solutia tratamentului durerilor pentru toti membrii familiei, indiferent de varsta. Eficacitatea B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor si ranilor a fost demonstrata in cadrul a cinci studii clinice din Italia, Brazilia, Israel si Rusia. Un studiu clinic de succes a inclus 90 de pacienti si a demonstrat ca efectul B-Cure Laser in tratamentul durerii este similar medicamentelor, insa nu inlocuieste recomandarea medicului.

Cum te poate ajuta B-Cure Lase in tratarea durerii?

Dispozitivul se foloseste usor si sigur chiar acasa, timp de 6-8 minute de doua ori pe zi, reusind sa reduca durerea si sa trateze inflamatia prin puterea mare a laserului.

Ce spun utilizatorii despre B-Cure Laser?

“B-Cure Laser este un lucru nou care a aparut in viata mea si pe care l-am primit cu bucurie. Are o fanta de lumina, pe care poti sa o plasezi in locul unde ai articulatiile bolnave. Cu rabdare, aparatul poate sa refaca celulele din zona dureroasa si sa amelioreze durerile. Eu l-am folosit si pentru mine a existat o ameliorare vizibila.” – Cornel Palade, actor

“Recomand sa achizitionati aparatul B-Cure Laser pentru ca el poate fi folosit intr-o gama foarte vasta de afectiuni, precum lombalgiile, contracturile, spondiloza cervicala, gonartroza, sindromul de tunel carpian, escarole si sunt sigur ca poate fi utilizat pentru toata gama de dureri.” – Gabriel Bajenaru – kinetoterapeut

B-Cure Laser este o inovatie impotriva durerii ce a ajutat oamenii din intreaga lume sa lupte impotriva durerii. Dispozitivul a primit aprobare medicala in multe tari din intreaga lume, inclusiv: Canada, Romania, Singapore, Finlanda, Germania, Marea Britanie si multe altele.

Pentru mai multe informatii si detalii: www.b-cure-laser.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *