Happy & Relax cu Lenor Moods

Lenor Moods este noua colectie de balsamuri de rufe care dureaza si dureaza. Emotiile parfumate cu care balsamurile Lenor ne incanta simturile, dar mai ales hainele, sunt: Fresh (dewy blossom), Relax (emerald & ivory flower), Happy (sunny florets), Fun (exotic bloom), Love (amethyst & floral bouquet), Chic (gold orchid) si Glamour (diamond lotus).

Formula Lenor foloseste tehnologia inovatoare Freshlock pentru a oferi prospetime hainelor tale. Iar pentru un parfum mai bogat, noua colectie Lenor Moods este creata in colaborare cu expertii parfumieri. Pe langa aceste doua mari beneficii trebuie sa mentionez ca balsamul Lenor protejeaza tesaturile si culorile pentru mai mult timp. Si hainele tale sunt catifelate la atingere dupa fiecare spalare.

Lenor Fresh mi-a placut dintotdeauna si ramane in top emotii parfumate. Notele marine sunt preferatele mele, indiferent ca vorbim de o apa de parfum, de aroma unui gel de dus sau de parfumul unui balsam/detergent de rufe.

De sarbatori, am avut oportunitatea sa testez noile balsamuri de rufe Lenor Happy si Lenor Relax. Si asta multumita prietenilor de la BuzzStore. Ambele balsamuri Lenor sunt minunate, dau prospetime hainelor, avand totodata grija de tasatura si culoarea acestora. Lenor Happy aduce bucurie si energie. Imagineaza-ti ca esti doar tu cu el intr-un lan de floarea-soarelui, radeti mult si va harjoniti. Si faceti multe fotografii colorate. Amintiri cu energie si voie buna, cu soare si bucurie. Lenor Relax inseamna tihna si liniste. Imagineaza-ti ca esti pe varful unui munte, pe o patura moale si pufoasa, spalata si parfumata cu Lenor. Stai la umbra si citesti cea mai noua carte aparuta in colectia ta preferata. Liniste, relaxare si aer curat.

Eu o sa ma bucur mai departe de toate aceste emotii parfumate. Pentru starea de bine in care ma transpun rapid, pentru optimismul si seninatatea pe care mi-o dau, pentru prospetimea parfumata pe care o lasa in urma. Parfumul potrivit te poate face sa te simti relaxata sau fericita, indragostita sau puternica. La fel mirosul hainelor tale iti poate transforma starea de spirit, oferindu-ti un sentiment de calm sau dandu-ti energie.

Tu ce balsam de rufe folosesti? Ai incercat pana acum Lenor Moods? Daca da, care a fost alegerea ta si cu ce impresie ai ramas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *