Lansare carte: Jurnalul unui burlac – Mihai Bendeac

Una dintre cele mai cunoscute figuri ale showbizului romanesc, actorul Mihai Bendeac, si-a lansat cartea autobiografica. Aceasta va fi disponibila atat online pe site-ul Editurii Bookzone, cat si in librariile din toata tara.

Dincolo de scene si de ecrane, de masti, de rasul molipsitor sau de energia efervescenta, Mihai decide sa se prezinte lumii cu bune si rele, printr-o autobiografie al carei co-autor este chiar mama sa. De fapt, Emilia Bendeac este cea care a dat startul proiectului autobiografic, inspirandu-si fiul cu propriile scrieri. Ulterior, Mihai a decis sa le integreze la finalul fiecarui capitol, ca un fel de epilog.

“Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama” este o carte a marturisirilor sincere, poate chiar usturator de sincere, pe care autorul si le asuma 100% si pe care le impartaseste astazi cu publicul sau.

“Varianta ideala pentru mine ar fi ca oamenii sa cumpere cartea si sa nu o citeasca. De cumparat, mi-as dori sa o cumpere pentru ca realizarea dezideratului caritabil are o importanta deosebita. As vrea, totusi, sa n-o citeasca pentru ca mi s-a facut frica. Iubesc sinceritatea. Dar excesul de sinceritate iti poate face rau. In cazul in care o vor citi, ii rog sa ma ierte. Si pe mama o rog sa ma ierte. Ce-a vrut ea si ce am facut eu…

Cu toate acestea, de zambit, e posibil sa zambiti. De emotionat, e posibil sa va emotionati. Mai departe… scrie in carte. Daca veti gasi anumite intamplari sau pareri a fi deranjante, socante, revoltatoare, vulgare, imorale sau complet ireverentioase… AIA E! Ii multumesc mamei pentru incredere. Multumesc editurii pentru gestul superb de a dona si veniturile lor. Multumesc anticipat cititorilor care vor alege sa o cumpere si sa n-o citeasca. Faceti un lucru superb!” a declarat Mihai Bendeac.

Toate incasarile pe care autorul le va primi din vanzare vor fi rezervate integral pentru scopuri caritabile. Unul dintre primele proiecte va fi renovarea sectiei de oncologie pediatrica din cadrul spitalului Fundeni.

Poti comanda si tu cartea de aici: https://bookzone.ro/landings/jurnalul-unui-burlac/#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *