Crema Anew cu Protinol

Sunt reprezentant Avon de o viata as putea spune. Imi plac produsele lor, le folosesc constant si le recomand cu incredere. Fie ca este vorba de ingrijirea tenului sau ingrijirea personala, de produse de make-up sau parfumuri am incercat de-a lungul anilor, pe rand, aproape toate produsele. In special noutatile. Si astfel am ajuns sa am produse foarte dragi, pe care le gasesti oricand la mine in dulap ori in geanta de cosmetice.

Unul dintre produsele mele favorite este crema Anew Reversalist. Atat cea de zi, cat si cea de noapte. Si in special cea de noapte, pentru ca are o textura foarte faina, asemeni unui gel, si intra imediat in piele.

Recent, Avon a introdus in portofoliu o noua tehnologie inovatoare: Protinolul. Aceasta noua tehnologie permite, pentru prima data in industria cosmetica (dupa cum declara chiar Avon), cresterea productiei de colagen din piele si refacerea raportului ideal intre tipurile de colagen (I si III) exact ca in pielea bebelusului.

Ca o mica paranteza, vreau sa punctez cateva lucruri despre colagen. Colagenul este o proteina dura, insolubila si este compusa din fibre. Face parte din structura tesuturilor conjunctive, reprezentand o treime din totalul proteinelor prezente in corpul uman. Impreuna cu o alta proteina, si anume elastina, colagenul asigura sanatatea si buna functionalitate a intregului organism. Colagenul confera elasticitate pielii si tesuturilor, stimuleaza regenerarea celulara, vindecarea si cicatrizarea ranilor. Exista 28 de tipuri diferite de colagen, cu structuri si functii variate, dintre care, cele mai comune sunt tipurile I, II, III si IV. Tipul I este cel mai flexibil dintre toate si este secretat in piele, tendoane si oase. Tipul II se regaseste in cartilaje, tipul III in piele si vasele de sange si tipul IV in tesuturile membranoase. Colagenul poate fi endogen (secretat in mod natural) si/sau exogen ( aportul suplimentar din exterior).

Sper ca acum intelegeti mai bine rolul colagenului si ne putem intoarce la cremele Anew cu Protinol. Am mai intalnit aceasta tehnologie inovatoare in fiolele Anew Skin Reset, care mie imi plac extraordinar de mult. La fel de mult imi plac si noile creme Anew Reversalist, de zi si de noapte. Le folosesc deja de 2 saptamani si sunt multumita de rezultatul pe care il am cu ele. Tenul este mai hidratat si are un aspect mai placut, mai neted si mai luminos. In plus, este o crema cu protectie solara UV, ceea ce pentru mine este foarte important indiferent de anotimp.

Noile formule cu Protinol de crema de zi si de noapte imbunatatesc aspectul pielii in doar 48 ore si redau aspectul neted, hidratat si luminos. Noua tehnologie Protinol se regaseste in cremele Anew Reversalist (+35 ani), Anew Ultimate (+45 ani) si Anew Platinum (+55 ani). In plus, in formula Reversalist gasim atat Protinol cat si Phytol, ce cresc nivelul de colagen si acid hialuronic in piele. In formula Ultimate, pe langa Protinol avem si Phloretin, iar in formula Platinum a fost introdusa alaturi de Protinol si arginina, care stimuleaza productia de elastina.

Tu ai incercat cremele Anew? Sunt curioasa de experienta ta cu acestea, indiferent de categoria de varsta pe care ai ales-o si, de asemenea, indiferent ca este vorba de cele noi cu Protinol sau nu; astfel ca te astept cu un comentariu la aceasta postare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *