Janvière. LIP SERUM, produsul minune pentru buze voluminoase și hidratate

Janviere. Lip Serum este un produs dedicat buzelor, nou lansat pe piață din România, care ajută la obținerea unui nivel ridicat de hidratare, dar și volum, fără alte intervenții.

Serul de buze Janviere este unic, fiind obținut din ingrediente naturale cu proprietăți puternice, care ajută la mărirea buzelor, dar și hidratare în profunzime: tripeptide, ulei de ricin, ulei de jojoba și ulei de migdale dulci. Tripeptidele ajuta la imbunatatirea texturii buzelor. Uleiul de ricin previne deshidratarea si craparea buzelor indiferent de anotimp, netezeste, protejeaza si imbunatateste aspectul si sanatatea acestora. Uleiul de jojoba ofera hidratarea de lunga durata; iar uleiul de migdale dulci este benefic buzelor crapate si uscate.

Formula unică a acestor ingrediente este ideală pentru toate tipurile de piele, indiferent dacă buzele tale sunt deshidratate, crăpate sau au tendință de crăpare. Creat într-un laborator din Europa, în condiții de siguranță și la standarde de calitate ridicate, ingredientele naturale provin din cele mai bune surse și conduc la rezultate în aproximativ 3-4 săptămâni.

Serul poate fi inclus în rutina zilnică de îngrijire, dimineața și seara, fiind foarte ușor de aplicat cu ajutorul pipetei și a pensulei din kit.

Nu există o perioadă anume a anului în care este recomandat să ai grijă de tine și buzele tale. Trebuie să fie atunci când ai nevoie, adică tot timpul!

Toată lumea vorbește despre această minune nou lansată în România și ne bucurăm de faptul că celebrități din România precum Anda Adam, Adelina Pestritu, Andreea Bănică, Diana Munteanu, Marisa Paloma, Larisa Udilă, Theo Rose, Anca Ciota, Oana Radu, Maria Vigheciu, Oana Matache, Denisa Potecaru au testat deja serul de buze Janviere și se bucură de rezultatele acestuia.

Janviere Lip Serum poate fi achiziționat online https://janviere.ro/lip-serum

Facebook: @janviereromania și Instagram: @janviere.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *