Pasari de prada si fantastica Harley Quinn

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Regia: Cathy Yan

Cu: Margot Robbie, Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Derek Wilson, Jurnee Smollett Bell, Rosie Perez, Bojana Novakovi, Ella Jay Basco

Distribuit de Vertical Entertainment

Harley Quinn s-a despartit de Joker si acum ne relateaza povestea ei, intr-un mod absolut fascinant.

“EU o spun, asa ca voi incepe de unde naiba vreau.” Harley

Stim cu totii cum doare o despartire, cum simti ca lumea ta se prabuseste, cum nu te mai regasesti in nimic si nu iti mai place nimic din tot ce iti placea odata. Ai nevoie doar de timp cu tine pentru a-ti reveni si pentru a-ti regasi identitatea.

Dar Harley Quinn nu are timp pentru regasire, pentru ca tot orasul vrea sa se razbune pe ea. Toti cei carora ea le-a facut rau candva, intr-un fel sau altul, afland ca acum nu mai are sprijinul Joker-ului, o cauta pentru razbunare.

Pe langa faptul ca trebuie sa se apere de toti raufacatorii din orasul Gotham, Harley trebuie sa protejeze si o pustoaica rebela. Iar pentru asta Harley trebuie sa lucreze in echipa. Echipa Pasari de Prada.

Povestea lui Harley Quinn este o poveste despre independenta, despre incredere in sine, despre puterea unei femei de a-si face un nume intr-o lume a barbatilor, despre prietenie si echipa. O poveste relatata cu maiestrie si presarata cu autoironie si mult umor. Recunosc ca filmul mi-a depasit asteptarile

Margot Robbie este fabuloasa. De asemenea, Jurnee Smollett Bell (Dinah Lance/Black Canary) mi-a placut mult, este carismatica si plina de energie. Rosie Perez in rolul politistei Renee Montoya este senzationala, mi-ar placea sa o vad mai mult pe marele ecran. Mary Elizabeth Winstead ( Helena Bertinelli / Huntress) este si ea de admirat, este credibila si cucereste publicul.

Renee Montoya, Black Canary si Huntress isi spun fiecare pe scurt povestea, iar Cassandra Cain este cea care da culoare actiunii. Cass este o rebela foarte priceputa in furturi si este interpretata foarte bine de Ella Jay Basco.

Mi-a placut mult povestea lui Harley Quinn, mi-a placut Harley si m-au fascinat pasarile de prada. Sunt curioasa de parerea voastra si va astept comentariile dupa ce vedeti filmul in cinema. Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *