Therapy Boutique

Cred ca sunt mai bine de doua saptamani de cand am ajuns la Therapy Boutique la un frumos eveniment in cadrul caruia am aflat mai multe informatii despre hidratare si apa vie. Therapy Boutique by Ionela Preda este un spatiu pentru terapii corporale si de infrumusetare de tip non-invaziv, ce ofera o abordare holistica a remodelarii corporale, a tehnologiilor anti-aging si a procedurilor de terapie fizica.

Therapy Boutique este despre frumos si frumusete, despre hidratare si sanatate, despre exterior si mai ales despre interior. Pentru ca este important sa avem grija de noi, nu doar prin terapii de infrumusetare si modelare, dar si prin ceea ce mancam si bem.

Despre terapiile de beauty am sa fac un update cu experienta mea dupa ce ajung la un tratament facial, insa acum vreau sa va povestesc putin despre hidratare si apa buna. Pentru ca Therapy Beauty este si un punct de suprehidratare si orice tratament vei incerca va fi mult mai eficient daca vei fi hidratata. Iar hidratare inseamna nu doar cata apa bei (clasicul 2 litri apa/zi), ci si ce apa bei.

Nu am fost buna la chimie in scoala, insa ceva-ceva tot am retinut eu: apa are 3 de i – incolora, inodora si insipida. Adica fara culoare, fara gust si fara miros. Organismul uman este trei sferturi apa si are nevoie de apa pentru a functiona asa cum trebuie. Dintre beneficiile apei as vrea sa enumar urmatoarele: scoate toxinele din celule, dilueaza si fluidizeaza sangele, regleaza temperatura corpului, ofera pielii elasticitate si ajuta la oxigenarea creierului, reducand astfel durerile de cap. De cele mai multe ori atunci cand simti o usoara durere de cap si ameteala, este pentru ca nu ai baut suficienta apa. Stiai?

Apa pe care o bei la Therapy Boutique are 3 mari calitati:

Antioxidanta

Oxidarea organismului inseamna imbatranire si boala. Aceasta apa antioxidanta incetineste imbatranirea.

Superhidratanta

Apa superhidratanta este apa fina si usor de baut, care nu baloneaza si care hidrateaza instantaneu.

Alcalina

Apa cu PH alcalin detoxifiaza, eliminand rezidurile acide. Ajuta sangele in neutralizarea toxinelor acide si ajuta astfel organismul sa-si mentina imunitatea.

Pe langa toate aceste calitati, apa de la Therapy Boutique este bogata in Hidrogen molecular (H2) si se mai numeste si apa vie. Antioxidantul din apa si cantitatea mare de Oxigen inunda toate celulele si “le da viata”. Iar in 60 de secunde ajunge la creier. Oxigenul este preluat de sistemul sangvin si ajunge in vasele de sange si totodata are grija de inima si curata toate organele interne: ficat, rinichi, fiere, plamani.

Tu cata si mai ales ce apa bei?

.

Therapy Boutique se afla pe Str. Docentilor nr. 30.

Pentru detalii si programari, apeleaza cu incredere: tel 0723630716.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *