Mama m-a invatat ce inseamna Farmec

De cand ma stiu am vazut-o pe mama folosind produse Farmec. Vorbesc aici de clasicul lapte Doina, crema nutritiva Doina, deodorantul Farmec (Deo-Parfum nota proaspata spray parca) si alte produse cosmetice cu farmec. Si astazi tot produse Farmec foloseste mama. Si eu de asemenea. Din cand in cand. Caci eu ma uit intotdeauna dupa promotii si oferte, dupa noutati si, in plus, imi place sa alternez produsele cosmetice pe care le folosesc. Evident, atunci cand ma impac foarte bine cu un anumit produs, il tin minte si ulterior il mai achizitionez. Asta se intampla si cu noua gama Gerovital Plant: apa micelara, crema hidratanta si boosterul Vitalitate si Stralucire. Mi-au placut mult aceste produse si am sa le folosesc si pe viitor.

Inovatia adusa de gama Gerovital Plant este Complexul Poliplant Microbiom Protect,  format din Equibiom, extract din radacina de brusture si un complex natural de plante din flora locala, care diminueaza reactivitatea pielii si procesele inflamatorii, protejand Microbiomul – format din totalitatea bacteriilor bune si rele de pe suprafața pielii – care este unic si specific fiecarui om. Acesta are un rol foarte important in cresterea imunitatii si de protectie a organismului impotriva bacteriilor daunatoare, astfel pielea este mai sanatoasa si capabila sa se regenereze.

Apa micelara curata bland fata, ochii si buzele, prin captarea de catre micele a machiajului, sebumului sau a altor impuritati. In plus, nu lasa pielea uscata dupa folosire, cum mi s-a intamplat in alte randuri cu diverse ape micelare.

Crema hidratanta mentine nivelul optim de hidratare a tenului. Are un miros placut si se absoarbe rapid in piele.

Boosterul Vitalitate si Stralucire este un ser fluid care are functia de a stimula respiratia celulara si de a revitaliza tenul. Nu am mai folosit pana acum fiole, dar am fost curioasa de aceasta noutate pentru mine si mi-a placut mult. Am folosit cate o fiola in fiecare seara si vedeam cum dimineata tenul meu este mai luminos, stralucitor si revitalizat.

Boosterul Vitalitate si Stralucire este fain, insa nu ma vad utilizand fiole pe termen lung. Daca ar fi fost un ser intr-un tub cred ca m-ar fi avantajat mai mult, chiar si fara aceasta predozare.

Cel mai mult mi-a placut crema hidratanta. Daca la mine o apa micelara dureaza si dureaza si dureaza, iar boosterul este predozat si practic stiam de la inceput pentru cate nopti o sa folosesc serul, crema de fata se termina foarte repede. In general asa se intampla la mine cu cremele, nu trebuie sa va speriati ca nu a facut nimic deosebit Gerovital in acest sens. Crema hidratanta Gerovital Plant are 50 ml, ca aproape orice alta crema de fata, si este compusa in proportie de 96% din ingrediente naturale. Ingredientele active ale cremei sunt: complexul de minerale Sepitonic M3, ulei de masline, Aquaxyl si evident complexul poliplant Microbiom Protect. Toate aceste ingrediente ajuta la restabilirea si mentinerea echilibrului microbiomului pielii.

Tu ai folosit vreun produs din noua gama Gerovital Plant? Daca da, imi povestesti putin? Alte produse Farmec folosesti? Sunt curioasa de povestile voastre si le astept cu drag in comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *