Discs 4 in 1

Nu va asteptati sa gasiti ordine la mine, in schimb de curatenie nici nu se pune problema. Da, da, acum nu sunt exagerata: nu dau zilnic cu aspiratorul si nici masina de spalat nu are program non-stop, insa un loc murdar sau niste rufe imbacsite nu sunt deloc pe gustul meu. Imi plac spatiile luminoase si aerisite si imi plac hainele stralucitoare (nu in sensul de sclipilici), care au un miros proaspat de lunga durata.

Insa timpul ne omoara, spune o vorba din batrani. Si parca simtim asta din ce in ce mai mult. Si cautam solutii cum sa ne usuram munca in gospodarie. E drept, nu mai spalam rufe de mana, avem masini de spalat automate. Dar tot iti mananca timp: sorteaza hainele, dozeaza detergentul de rufe, dozeaza balsamul etc. Si… cineva s-a gandit si l-a asta si a inventat detergentul capsule. In plus, este mai usor in sacosa de cumparaturi, nu?

De-a lungul timpului eu am incercat numeroase variante de detergent de rufe: pudra, lichid, capsule si branduri variate. Unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. Folosesc cand si cand detergent pudra, caci se intampla sa mai spal o bluza de mana sau doar sa o trec prin apa rece cu putin detergent ori balsam. Dar cel mai des folosesc detergent capsule. Este mult mai usor, doar pun capsula si dau “play”.

Recent am folosit Persil Discs 4 in 1 in ambele variante: Deep Clean pentru rufe albe si Color. Mi-au placut ambele variante la fel de mult. Sunt usor de folosit si sunt eco-friendly. Nu au ramas urme pe haine, nici macar atunci cand am setat o temperatura de 30 de grade pentru rufe delicate. Deep Clean curata in profunzime, dar are si grija de tesaturi, iar prosoapele au aratat foarte bine dupa spalat. Foarte. Si nu mai am pete de fond de ten pe prosoapele albe… si nu am pus nici clor, nici alte substante. Uuuu, yeeees! Persil Discs Color pastreaza stralucirea si culoarea hainelor, aspect foarte important avand in vedere cat de mult conteaza aspectul fizic si prestanta pe care o impui. Nu degeaba se spune ca haina il face pe om. O haina curata, care miroase frumos parca ii da o putere magica omului care o poarta.

Sunt genul de cumparator care se uita mai intai dupa oferte si promotii, insa imi place Persil Discs 4 in 1 si am sa folosesc in continuare aceste capsule eficiente si cu un miros discret de lunga durata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *