Frozen II

Cand am iesit din sala de cinematograf, am auzit o pustoaica spunand: “a fost foarte diferit de Frozen 1, dar mi-a placut”. Da, este o noua productie Frozen, o noua abordare, dar la fel de lipicioasa ca prima. Simpaticele personaje din animatia Frozen revin pe marile ecrane. Anna, Elsa, Olaf, Sven si Kristoff pleaca din Arendalle pentru a gasi sursa magiei Elsei si a indrepta trecutul. Cei 5 nici nu stiu ce peripetii ii asteapta in lumea de dincolo de regat. La fel de simpatici si de aventurosi ca in Frozen 1, acestia trec prin numeroase confruntari care par fara iesire.

Frozen II este un film magic pentru intreaga familie si recomand sa petreceti frumos timpul alaturi de cei dragi si de simpaticele personaje din aceasta animatie. Bonus: Alaturi de binecunoscutul Olaf, apare un nou personaj tare simpatic si adorabil, care sunt convinsa ca va fi pe placul celor mici si nu numai. Am asteptat sa apara aceasta animatie si foarte mult ma bucur ca am ajuns sa o vad si nu m-a dezamagit nicio clipa. Eu sunt o mica fana Olaf, am cateva plusuri si figurine cu Olaf, iar acum ca Frozen II este in cinematografe sunt sigura ca voi mai gasi cateva figurine simpatice de achizitionat.

As vrea sa mai adaug faptul ca “Frozen II” este un film mai matur decat primul Frozen, care abordeaza teme cum ar fi: asumare, teama de necunoscut, infruntarea trecutului si ordinea in viata. Vocile sunt aceleasi din primul film (Kristen Bell – Anna, Idina Menzel – Elsa, Jonathan Groff – Kristoff, Josh Gad – Olaf), iar interpretarile sunt destul de reusite. Costumele sunt senzationale, momentele muzicale sunt emotionante, momentele amuzante nu lipsesc pe toata durata filmului si sunt absolut savuroase, iar faptul ca povestea are si cate o lectie (cel putin) pentru fiecare spectator in parte cred ca este un mare plus. De vazut!

Frozen II

Regia: Chris Buck, Jennifer Lee

Distribuit de Forum Film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *