Last Christmas (O noua poveste de Craciun)

Last Christmas

Regia: Paul Feig

Distributia: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh

Distribuit de Ro Image 2000, filmul “Last Christmas” este deja in cinematografe si este un film reusit, care merita vazut acum in prag de sarbatori. Cu un puternic impact emotionant, “Last Christmas” este film despre iertare si despre a doua sansa, despre bunatate si despre credinta.

Viata lui Kate (Emilia Clarke) este un dezastru si tanara merge din gafa in gafa. Este angajata ca Elf intr-un magazin cu produse de Craciun, insa isi doreste sa prinda un rol intr-un spectacol. Intr-o zi, in viata ei intra Tom (Henry Golding), lucru care o sperie teribil pentru ca tanarul este “prea bun ca sa fie adevarat”. Tom este bunatatea intruchipata, este vocea ratiunii, este o lectie de viata atat pentru Kate cat si pentru fiecare spectator din sala de cinematograf.

Kate si Tom sunt o echipa frumoasa, sunt autentici, expresivi si jucausi. Cu siguranta o sa-i indragesti. Si tocmai de aceea twist-ul de la final te va bulversa intr-atat incat iti vor da lacrimile. Mie asa mi s-a intamplat.

Last Christmas (O noua poveste de Craciun) este o poveste care te va senzibiliza si pe care ti-o vei aminti an de an de acum, in prag de sarbatori. Pentru ca nu este doar o alta comedie romantica cu tematica de Craciun, ci un film care isi pune amprenta pe sufletul si viata ta. Un film care redefineste termeni precum altruism, iertare si/sau impacare si care te determina sa fii mai bun si sa-ti traiesti viata cum poti mai frumos. Last Christmas un film pentru this Christmas and next Christmas and the next one and so on.

“O noua poveste de Craciun” are in coloana sonora muzica lui George Michael. Filmul va lansa in premiera noul material muzical inregistrat de artistul care a vandut peste 110 milioane de albume si a inregistrat 10 single-uri care au fost pe primul loc in topuri de-a lungul carierei sale.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *