Gemini: Conspiratia

Gemini Man (Gemini: Conspiratia)

Regia și scenariul: Ang Lee

Cu: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen

Distribuit de Ro Image 2000.

Un film musai de vazut, caci nu prea cred ca vei mai avea ocazia sa vezi un om care ia bataie in aceeasi zi, pe doua continente, de la el insusi. Da, da, este filmul acela cu Will Smith in dublu rol.

Henry Brogan (Will Smith), asasin de profesie, decide ca este timpul sa se retraga din activitate. Agentia insa nu accepta acest lucru, drept urmare il trimit pe cel mai bun agent sa-l elimine. Dar, surpriza, cel mai bun agent care il poate confrunta si elimina este chiar clona lui – varianta lui mai tanara si imbunatatita.

Gemini: Conspiratia (Gemini Man) este un film cu multa actiune, partial previzibil, cu o poveste simpla, dar destul de interesanta incat sa te tina implicat. Modul in care a fost filmat mi-a dat senzatia ca ma uit la un joc pe calculator si partial mi-a placut acest lucru, pentru ca am simtit ca sunt acolo in mijlocul actiunii, partial m-a deranjat acest lucru. Chiar sunt curioasa de parerea ta referitor la filmare si te astept cu comentarii la acest articol.

Ulterior m-am documentat putin si am aflat ca Gemini Man a fost filmat in format 3D+ HFR (3D+ High Frame Rate). Asta inseamna un format digital revolutionar cu o rata de 60 de cadre pe secunda, ceea ce ofera spectatorului o experienta amplificata de imersie totala in formatul 3D. Cu 60 de imagini 3D proiectate pe secunda, derivate dintr-un master impecabil de 120 de cadre pe secunde, reda imaginile mai aproape de ochiul uman decat a fost posibil vreodata, aducand privitorul chiar in mijlocul actiunii. Mai multe imagini inseamna mai multa profunzime, permitand, astfel, spectatorului sa vada si sa perceapa mult mai multe detalii intr-un cadru. Acest mix de performanta tehnologica si actiune aduce pe marele ecran viziunea intacta a spectacolului vizual creat de regizor. Astfel, progresul in naratiunea vizuala ofera spectatorilor cea mai fascinanta si mai captivanta experienta cinematografica din tot ce poate oferi o sala de cinema in acest moment.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *