Striptease pe Wall Street

Hustlers: Striptease pe Wall Street

Regia: Lorene Scafaria

cu: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Cardi B., Lizzo

Distribuit de Vertical Entertainment

In definitiv, intreaga lume este un club de striptease si exista doua categorii de oameni: cei care arunca banii si cei care danseaza la bara. Nu stiu ce sa spun… nu ma vad in nici una din aceste doua categorii. Cred ca exista totusi si o a treia categorie. Ceea ce va pot spune insa cu siguranta este faptul ca filmul mi-a amintit de tinerete si de vremea cand petreceam noptile prin cluburi si beam si dansam si iar beam si tot asa pana dimineata. Si, mai mult, filmul imi aminteste de ce de fiecare data beam doar bere la sticla. Pentru a evita… diversele substante ilegale care puteau ajunge la mine in pahar. Pam pam, watch and learn.

Jennifer Lopez arata senzational si se vede ca ii place sa se joace si sa se expuna in fata camerei. Constance Wu mi-a placut mult, este expresiva si cred ca este singurul personaj care reuseste sa te determine sa o simpatizezi. De la Lili Reinhart ma asteptam la mai mult, caci am indragit-o tare in serialul Riverdale, insa nu vine cu nimic special pe Wall Street.

Dorothy – nume de scena: Destiny – (Constance Wu) este nou venita in clubul de striptease si se imprieteneste foarte usor cu Ramona (Jennifer Lopez), cea mai dorita stripperita din clubul cu pricina. Impreuna, femeile reusesc sa castige mai multi bani dupa criza financiara din 2008, escrocand barbatii de pe Wall Street, drogandu-i si golindu-le cardurile de credit. Aceasta este povestea Hustlers, pe care merita sa o vedeti intr-o seara de toamna, dupa o zi lunga la birou. Striptease pe Wall Street este o comedie lejera, de la care nu trebuie sa ai mari asteptari. Vei invata poate cate ceva despre viata sau chiar despre miscarile la bara. Depinde ce categorie de oameni te intereseaza mai mult: cei care arunca banii sau cei care danseaza la bara? Uite, as vrea sa stiu ceva despre tine, cititorule: Tu din ce categorie crezi ca faci parte?

Hustlers: Striptease pe Wall Street este de astazi in cinematografele din tara, iar fetele va asteapta la bara. Pardon, in sala (de cinema) am vrut sa spun.

Ar mai fi ceva de adaugat. Filmul este inspirat de o poveste adevarata. Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *