Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw

Regia: David Leitch

Cu: Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren

Distribuit de Ro Image 2000.

 

Dupa 8 filme reusite, seria Fast & Furious aduce acum primul capitol separat: Hobbs & Shaw. Ai putea spune ca fara Dominic Toretto (Vin Diesel) nu are niciun farmec acest nou capitol Fast & Furios. Nu sunt fete sexy, nu sunt masini modificate si nici curse cu masini puternice si te-ai putea gandi ca nu are nicio legatura cu aceasta serie. Am sa te contrazic, pentru ca mai presus de masini, Fast & Furious este despre familie si camaraderie, despre echipa, loialitate si unitate. Si exact despre familie este si acest spin-off.

Luke Hobbs (Dwayne Jhonson) si Deckard Shaw (Jason Statham) sunt protagonistii acestui capitol Fast & Furious. Interactiunea dintre cei doi este furioasa si iute, foooarte acida si extrem de amuzanta. Poate prea amuzanta, lasand impresia ca acest spin-off nu ia franciza in serios. Dar mi-a placut mult si vreau sa-l revad. Cred ca stiti deja ca am vazut de cel putin 3 ori fiecare Fast & Furious, asadar capitolul Hobbs and Shaw nu va fi o exceptie.

Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw

O organizatie terorista al carei scop este sa reduca populatia lumii creeaza in laborator un virus mortal. Agenta MI6, Hattie Shaw (Vanessa Kirby), nimeni alta decat sora lui Deckard Shaw, intra in posesia acetui virus; iar autoritatile trimit cei mai buni agenti: Hobbs and Shaw sa rezolve problema. Doar ca… cei doi nu pot lucra impreuna si de aici porneste o serie de replici cand taioase, cand amuzante, pana cand acestia realizeaza ca inamicul este Brixton (Idris Elba) un vechi dusman al lui Shaw si trebuie sa faca tot ceea ce le sta in putere sa o salveze atat pe Hattie cat si intreaga omenire.

Hobbs and Shaw te vor antrena in aceasta aventura in care cascadoriile sunt fabuloase. De asemenea, efectele sunt spectaculoase, iar muzica este foarte bine aleasa. Hellen Mirren este extraordinara, iar surprizele nu se opresc aici. Vizionare placuta va doresc!

 

Si inca ceva: nu va grabiti sa iesiti din sala de cinema, la final.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *