Pika Pika Pikachu

Pokémon Detectiv Pikachu

Regia: Rob Letterman

cu: Ryan Reynolds, Justice Smith

Distribuit de Vertical Entertainment 

Cunoastem cu totii renumitele desene animate cu pokemoni, da? Cel mai simpatic si iubit dintre pokemoni a fost si este de departe Pikachu. Bineinteles, parerile sunt impartite, mie una intotdeauna mi-a placut si mi s-a parut cel mai simpatic pokemon. Astazi, Pikachu vine pe marile ecrane intr-o ipostaza cu totul noua, intr-o lume in care oamenii nu mai colectioneaza pokemoni pentru a-i antrena, iar luptele nu mai sunt in trend. In zilele noastre, in orasul Ryme, oamenii si pokemonii traiesc alaturi unii de altii.

Pikachu este detectiv si alaturi de partenerul sau – detectivul Harry Goodman – investiga un caz suspect cand are loc un accident de masina. Partenerul sau moare in acest accident, iar Pikachu supravietuieste, dar nu isi aduce aminte absolut nimic din aceasta poveste. Si astfel, simpaticul nostru Pikachu este prins intr-o poveste fooooarte incalcita.

Totul prinde contur atunci cand Tim, baiatul partenerului lui Pikachu vine pentru a strange lucrurile tatalui sau si ajunge sa se imprieteneasca cu simpaticul pokemon, Tim fiind singurul care intelege ce spune acest Pokemon.

Baiatul isi doreste sa inteleaga ce a patit tatal sau si sa descalceasca aceasta poveste. Alaturi de Pikachu, Tim pleaca intr-o calatorie pe urmele tatalui sau cu speranta ca acesta este totusi in viata. Alaturi de cei doi se implica si o stagiara de la un post de stiri, dornica de a se afirma si convinsa de faptul ca a dat peste articolul care o va ajuta sa creasca in cariera. Totodata, fata este dispusa sa isi riste viata alaturi de cei doi “detectivi” pentru a afla adevarul din spatele acestei sarade.

Din 7 iunie, „Pokemon Detectiv Pikachu” poate fi vizionat pe marile ecrane in versiunea dublata in limba romana sau subtitrata, numai in formatul 3D. Un cadou de ziua copilului, “Pokemon Detectiv Pikachu” este un film pentru copiii de toate varstele, o poveste hazlie si emotionanta. Pika Pika Pikachu. Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *