Godzilla II: Regele monstrilor

Godzilla II: Regele monstrilor (Godzilla II: King of the Monsters)

Regia: Michael Dougherty

Cu: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Lexi Rabe

Distribuit de Vertical Entertainment.

La 5 ani de la confruntarea cu Godzilla povestea renaste intr-o era a tehnologiei. Cercetatoarea Emma Russell a creat impreuna cu sotul ei un sistem ORCA, inventat pentru a comunica pe diferite frecvente cu creaturile gigantice si pentru a reusi sa le controleze. De la ultimele aventuri in acesta lume si poveste a monstrilor, in care cei doi au avut de pierdut un membru al familiei, pe fiul lor, fiecare a incercat sa faca fata asa cum a putut mai bine. Emma s-a afundat in munca si in cercetari si a readus sistemul ORCA fara a stii insa ca acest lucru va pune intreg universul in pericol. Nu va trece mult pana cand va descoperi pericolul, realizand ca exista persoane care isi doresc sa puna mana pe acest sistem in scopul de a trezi la viata toate creaturile gigante si repozitionarea omului in lantul trofic. Acest sistem inovativ este pe cat  de impresionant pe atat de periculos in mainile cui nu trebuie.

Godzilla, regele monstrilor revine in aceasta lupta care promite inca de la inceput sa ne tina cu sufletul la gura. Pamantul va fi zguduit de infruntarea gigantilor, omul fiind o faptura minuscula in aceasta infruntare, dar totusi cu un puternic impact asupra Universului in care traieste.

Vera Farmiga este poate singurul personaj uman care se remarca cu adevarat in acest film, in acest univers al creaturilor gigantice. O cunoastem din universul The Conjuring si din Cartita (The Departed) si este foarte charismatica si talentata.

GODZILLA: KING OF MONSTERS

Un razboi epic al gigantilor in care ii regasim pe Godzilla, Mothra, Rodan si monstrul cu trei capete King Ghidorah. Acestia vor zgudui intreaga lume cu infruntarea lor, cercetatorii incercand din rasputeri sa inteleaga comportamentul “minunilor acestea gigante”. Godzilla II: Regele monstrilor este un film cu multa actiune si numeroase rasturnari de situatie, efecte spectaculoase si o coloana sonora exceptional de energica care antreneaza spectatorul. Recomand in special in IMAX, pentru o experienta fabuloasa din punct de vedere cinematografic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *