concurs: Castiga si tu o bratara Templierii

Templierii este un serial HBO care m-a fascinat inca de la primul episod. Am vazut primul sezon in urma cu mai bine de 1 an, iar acum urmaresc sezonul al doilea. Serialul prezinta povestea cavalerilor templieri – cel mai puternic, bogat si misterios ordin militar al Evului Mediu. Pentru mine, sezonul al doilea este ceva mai intunecat, dar la fel de captivant cum a fost primul.

Daca si tie iti place serialul, ma gandesc ca ti-ar placea si aceasta bratara de piele. Am doua astfel de bratari (vezi imagine) si vreau sa le daruiesc cititorilor mei templieri.

Pentru a castiga una din cele 2 bratari, trebuie sa fii din Bucuresti (pentru ca prefer sa iti daruiesc bratara personal, nu sa o trimit cu posta) si sa imi spui intr-un comentariu la aceasta postare care este personajul tau preferat si de ce.

Concursul se incheie vineri, 31 mai 2019, cand ma voi juca cu random.org si apoi voi afisa castigatorii printr-un update la aceasta postare. Totodata, atunci va voi spune si personajul meu preferat din acest serial. Nu vreau sa va spun acum, caci nu vreau sa va influentez in vreun fel raspunsurile.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *