John Wick 3: Razboi total

John Wick 3 Razboi Total (John Wick: Chapter 3 – Parabellum)

Cu: Keanu Reeves, Hale Berry, Laurence Fishburne, Tiger Hu Chen, Randall Duk Kim

Regia:  Chad Stahelski

Scenariul: Derek Kolstad, Shay Hatten, Chris Collins, Marc Abrams

Distribuit de Vertical Entertainment.

 

 

Cel de-al treilea film din franciza celebra John Wick a aparut intr-un final pe marile ecrane, fiind asteptat cu sufletul la gura de fanii sai si va pot spune sincer ca se ridica la nivelul asteptarilor.
In acest capitol, lucrurile se intorc impotriva asasinului John Wick (Keanu Reeves) care a incalcat regulile din The Continental si a ucis pe teritoriul neutru. Acesta este exclus de companie si pe capul sau se pune o recompense de 14 milioane. Pe langa asta, ii este ridicata protectia si nimeni nu are voie sa-l ajute. Astfel, John este pe cont propriu intr-o lupta pentru supravietuire, contra cronometru, iar la fiecare pas il pandeste un nou pericol.

Fara cale de intors, John scoate toti asii din maneca, isi cauta aliati dispusi sa incalce regulile si se bazeaza pe abilitatile sale incomparabile de asasin care l-au transformat intr-o legenda. El face tot ceea ce stie mai bine pentru a supravietui in aceasta “joaca” de-a prinselea. Keanu Reeves in rolul lui John Wick este magnific si ne bombardeaza cu multa energie si actiune cat cuprinde.

John Wick 3: Razboi total este un film de actiune in care predomina scenele de lupta si tehnici de ucis, actiunea fiind concentrata pe supravietuirea legendarului asasin John Wick. Chiar daca este cu si despre violenta, multa violenta, prea multa chiar, trebuie sa recunosc ca mi-a placut, deoarece filmul vine la pachet cu numeroase rasturnari de situatie, iar finalul… neasteptat, atat va pot spune.

Astept sa va citesc parerea. Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *