Ticaloasele

The Hustle (Ticaloasele)

Regia: Chris Addison

Cu: Rebel Wilson, Anne Hathaway, Tim Blake Nelson

Distribuit de Forum Film Distribution.

Amuzanta si plina de energie, Rebel Wilson este o ticaloasa uimitoare. Cum nici Anne Hathaway nu se lasa mai prejos, desi uneori pare ca forteaza un pic rolul pe care il are, acest duo este de senzatie. Dar ce spuneti de un… trio? He he. Mi-a placut extraordinar de mult filmul. The Hustle (Ticaloasele) este o comedie reusita care te binedispune pentru o saptamana intreaga, cel putin.

Josephine (Anne Hathaway) este o escroaca sofisticata si versata care duce o viata frumoasa intr-o vila superba de pe Riviera franceza. Penny (Rebel Wilson) este exact opusul lui Josephine: o escroaca marunta, deloc cizelata si care isi doreste sa ajunga cea mai mare escroaca de pe Riviera fraceza. Incearca ele sa colaboreze, dar nu le prea merge si astfel, pentru a nu-si strica planurile reciproc, ticaloasele fac un pariu. Prima care reuseste sa scoata 500.000 dolari de la baietasul imbogatit dintr-o aplicatie ramane stapana in frumosul orasel de pe Riviera franceza, iar cealalta pleaca din calea ei.

Zis si facut.  Nebunie, mult umor si rasturnari de situatie. Cu siguranta te vei bucura si tu de toate acestea, asa cum am facut-o eu. In plus, mie ticaloasele mi-au adus un dor de soare, de mare… si tare mi-ar placea sa ajung pe Riviera franceza vara aceasta.

Este greu sa scrii despre o comedie. Comedia transmite o stare de bine, de relaxare, comedia amuza, te bucuri de moment si razi copios, dar nu ramai cu nicio povata, sa-i spunem. Sau poate… hmm, Josephine o intreaba la un moment dat pe Penny: de ce crezi ca ii putem pacali pe barbati? Iar raspnsul… va las sa va bucurati voi de el.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *