Avengers: Endgame

Avengers: Endgame (Razbunatorii: Sfarsitul jocului)

Regia: Anthony Russo, Joe Russo

Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans

Distribuit de Forum Film.

 

Endgame

Probabil ca nici nu mai era cazul sa scriu despre sfarsitul jocului, pentru ca nu cred sa existe cinefil care sa nu mearga sa vada “Avengers: Endgame”. Un film mult asteptat pe marile ecrane de catre fanii Marvel, care are o evolutie total imprevizibila. Recunosc ca am fost sceptica cand am vazut boom-ul de personaje prezente in acest film, parea a fi o trecere in revista a tuturor filmelor Marvel. Insa nu am fost dezamagita, ba, din contra, am fost chiar foarte incantata. Filmul m-a purtat intr-o aventura fascinanta alaturi de supereroii mei preferati si am savurat fiecare minut.

Razbunatorii care au supravietuit planului malefic al lui Thanos sunt mai hotarati ca oricand sa-l infranga si sa readuca lucrurile pe fagasul normal. Thor, Hulk, Black Widow, Captain America, Ant-man sunt doar cateva dintre personajele consacrate cu care te vei intalni in aceasta grandioasa aventura.

Thanos a reusit printr-o singura pocnitura din degete sa stearga de pe fata pamantului jumatate din locuitori, indeplinindu-si astfel planul malefic. Insa Razbunatorii nu se lasa asa usor si incearca din rasputeri sa intoarca aceste evenimente in favoarea lor.

Avengers: Endgame (Razbunatorii: Sfarsitul jocului) este un film despre prietenie, munca in echipa si lupta binelui contra raului. Pare un cliseu, dar este o mega productie care merita vazuta in cinema, in special la IMAX pentru efectele sale spectaculoase si pentru o experienta unica cu un final total neasteptat. Si daca cumva durata filmului te tine pe loc in loc sa alergi la cinema, credema ca nici nu simti cand trec cele 3 ore. Si iti spune asta o persoana destul de obosita in ultimul timp si cu rabdarea la limita.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *