Dupa ce ne-am intalnit

After (Dupa ce ne-am intalnit)

dupa romanul Annei Todd

Regia: Jenny Gage

Cu: Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott), Josephine Langford (Tessa Young)

Distribuit de Ro Image 2000.

Dupa ce v-ati cunoscut si ai simtit pentru prima oara fluturi in stomac in prezenta lui/ei, viata nu a mai fost la fel, asa-i!? Iti amintesti? Parca a fost ieri…

Filmul “After” (“Dupa ce ne-am intalnit”) aduce magia primei iubiri si farmecul anilor de liceu plini de senzatii uimitoare si experiente frumoase, de energie si optimism. Se spune ca cei mai frumosi ani din viata unui om sunt anii de liceu. Privindu-i pe Tessa si Hardin, am rememorat trairile mele din perioada liceului. Desi cei doi sunt studenti, pe mine povestea lor m-a trimis cu gandul la anii mei de liceu. Dialogurile sunt cand siropoase, cand puerile, dar filmul per ansamblu este simpatic foarte. Razi, tresari, te emotionezi si te cuprinde dorul de frumoasa tinerete.

Tessa Young este o tanara cuminte, careia ii place sa studieze si care pare sa aiba viata bine planificata de catre mama ei. Noi o intalnim chiar in momentul in care pleaca la colegiu, unde curand, foarte curand chiar, se indragosteste de Hardin, un baietas misterios si rebel. Totul incepe cu un joc de “Adevar sau provocare” si continua cu o poveste romantica si frumoasa, dar Hardin pare ca ascunde ceva.

Observam un tipar din viata reala: fetele cuminti se indragostesc de baietii rai. Baiatul rau este dur, sexi si misterior si reuseste sa atraga ca un magnet. Caracterele opuse se atrag. Been there, done that, as putea afirma. Si tocmai din acest motiv, pot sustine ca mi-a placut filmul “After” si sunt curioasa acum sa citesc cartile Annei Todd. Nu cred ca gresesc atunci cand afirm ca cele mai faine filme sunt cele care iti transmit diverse emotii ori senzatii. In cazul de fata: dorul de anii de liceu.

Josephine Langford in rolul Tessei este expresiva si adorabila. De asemenea, Hero Fiennes Tiffin in rolul lui Hardin este un alunecos veritabil si un pic cam imposibil. After (Dupa ce ne-am intalnit) este filmul acela care m-a teleportat in adolescenta si de la care am plecat cu o doza de nostalgie in suflet.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *