Shazam!

Shazam!

Regia: David F. Sandberg

Cu: Zachary Levi, Djimon Hounsou, Mark Strong, Jack Grazer, Asher Angel

Distribuit de Vertical Entertainment

Cea mai noua aventura din universul DC Comics a aparut deja pe marile ecrane si ne poarta intr-o calatorie uimitoare in lumea vazuta prin ochii si inima naiva a unui copil.

Shazam! ne prezinta povestea unui tanar de 14 ani, un erou simpatic si atipic fata de eroii cu care ne-am obisnuit. Billy Batson pare un pusti obisnuit, care se afla in cautarea mamei sale naturale, insa lucrurile iau o noua intorsatura pentru el atunci cand se trezeste cu puteri supranaturale. Este probabil cel mai amuzant moment al filmului cand Billy testeaza noile puteri cu naivitatea unui pusti care incearca sa-si descopere puterea, limitele si un nume… asemeni lui Superman ori Batman. Insa doar el stie ca este un simplu copil, prins intr-un trup adult cu superputeri si care in curand va trebui sa lupte impotriva fortelor raului pentru a salva Universul de la distrugere. Astfel, desi este obligat sa se maturizeze si sa lupte impotriva raului, Billy isi pastreaza naivitatea, gasind totodata o cale pentru a stapani puterile nou capatate.

M-am distrat mai bine ca oricand la acest film, iar cele 2 ore au trecut parca prea repede. Shazam! merita vazut la cinema, in special in IMAX, pentru ca merita sa traiesti cu adevarat aceasta experienta. Alaturi de eroul nostru am simtit ca eram acolo in poveste si am trait bucuria de a descoperi un nou univers. Combinatia de umor si emotie este una reusita, iar filmul relaxeaza si binedispune.

Shazam! este un film pentru orice categorie de public, o productie fresh si amuzanta, in care superputerea este defapt familia si iubirea pura vazuta prin ochii unui copil. Un film emotionant, dar lejer, despre puterea familiei, chiar si acolo unde nu exista efectiv legaturi de sange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *