Captain Marvel

Captain Marvel

Regia: Anna Boden, Ryan Fleck

Cu: Gemma Chan, Brie Larson, Mckenna Grace, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Jude Law, Djimon Hounsou

Distribuit de Forum Film Romania

Universul Marvel isi deschide din nou portile pentru o noua aventura cu o eroina in rolul principal. Ai putea crede ca este un film cu un mesaj feminist, insa nu este deloc asa dupa pararea mea. Captain Marvel este o poveste despre identitatea personala, despre descoperirea trecutului si a locului de provenienta, despre asumarea responsabilitatilor si locului pe care il are fiecare in Univers.

Carol Danvers este prinsa intr-un conflict intergalactic care pune in pericol planeta noastra, dar si doua specii de extraterestrii care transforma pamantul intr-un adevarat camp de lupta. Insa Carol este dispusa sa riste tot pentru a afla adevarul despre identitatea ei si pentru a opri acest razboi. Captain Marvel aduce o aventura care te va tine cu sufletul la gura si vei descoperi si alte personaje surprinzatoare si haioase in acest film, filmul transformandu-se astfel intr-un adevarat deliciu pentru fanii universului Marvel. Efectele vizuale, mai ales vazute in IMAX, sunt fabuloase. Parca am fost acolo alaturi de Captain Marvel in aventura ei intergalactica. Iar, de asemenea, coloana sonora si umorul bine calculat incanta publicul. Brie Larson (Carol Danvers/Captain Marvel) mi-a placut, dar si mai mult mi-a placut Samuel L. Jackson (Nick Fury). Si evident: Goose. Pisica este cea mai simpatica faptura din acest film.

Dupa succesul binecunoscutei pelicule Avengers: Infinity War, Captain Marvel este un film mult asteptat de fanii Marvel, poate nu atat de mult cum este Avengers: Endgame, insa sunt sigura ca se va bucura de succesul binemeritat de altfel. Vizionare placuta! Si… inca ceva: sa ramaneti in sala pentru after credit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *