Zi de nastere mortala 2

Happy Death Day 2U (Zi de nastere mortala 2) 

Regia: Christopher Landon

Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis, Phi Vu

Distribuit de Ro Image 2000

O serie de aventuri mortale ne vor surprinde pe marile ecrane in noua pelicula Zi de nastere mortala 2.

De aceasta data, Tree Gelbman ( Jessica Rothe ) este prinsa in aceeasi zi, pe care o retraieste la nesfarsit. A crezut ca a intrerupt bucla, insa cosmarul s-a intors in viata ei. Lucrurile sunt foarte diferite fata de data trecuta ( Zi de nastere mortala). Criminalul nu este cine credea ea ca este, prietenii ei sunt schimbati, iar intreaga sa lume este data peste cap. Satula de aceasta aniversare groaznica, retraita over and over again, Tree face tot posibilul sa scape din aceasta bucla aparent infinita. Dar cum faci acest lucru cand prietenii tai nu isi aduc aminte de toate trairile tale, iar in fiecare dimineata te privesc ciudat si trebuie sa le explici aceeasi poveste pana iti vine sa explodezi?

 

Cosmarul trebuie sa inceteze. Tree are de infrundat o serie de pericole. Tanara incearca din rasputeri sa salveze pe toata lumea si sa readuca lucrurile la normal. Da, da, pe toata lumea, pentru ca de aceasta data cosmarul nu este doar al ei. Cum se sfarseste aceasta noua serie de aventuri, va las sa vedeti voi la cinema, caci ar fi mare pacat sa va stric placerea. Mie mi-a placut, dar nu mai mult decat primul, trebuie sa recunosc. Asemeni primului film, Zi de nastere mortala 2 te determina sa te gandesti la viata ta, printre altele. O vezi pe Tree in filmul vietii ei, alta zi si totusi aceeasi zi, din nou si din nou, si nu poti sa nu te gandesti la tine, la viata ta.

 

Zi de nastere mortala 2 este o aventura palpitanta si o comedie spumoasa care cu siguranta te va incanta. Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *