Escape Room

Escape room mi-a amintit de seria SAW, desi nu este un film vilent, este un thriller psihologic, care pe masura actiunii te surprinde cu rasturnari de situatie si actiuni imprevizibile.

Escape room a devenit si la noi o activitate extrem de populara mai ales in randul tinerilor gata de distractie, de a iesi din cotidian, pregatiti pentru adevarata provocare de a-si depasi limitele. Mie una aceste “escape rooms” mi se par destul de atractive si te ajuta sa comunici mai bine cu pritenii, sa lucrezi in echipa, avand in vedere ca traim in era tehnologiei unde prietenii viruali sunt mai multi decat cei reali. Insa, dupa acest film nu cred ca voi mai merge prea curand la o astfel de activitate.

Filmul “Escape Room” prezinta povestea a 6 personaje diferite, aparent fara vreo legatura intre ei, care accepta o invitatie criptica de a intra intr-o camera de evadare. Ulterior, tinerii ajung sa descopere ca miza jocului nu este doar rezolvarea enigmelor. Sunt momente in care ai impresia ca cineva incearca sa analizeze legaturile si conexiunea dintre 6 necunoscuti pusi in situatii limita… insa nu este chiar asa, nimic nu este ceea ce pare a fi.

Zoey, Amanda, Ben, Danny, Jason si Mike sunt cei 6 tineri care provin din medii diferite si care vor fi pusi in fata unor adevarate provocari, sitauatii limita in care trebuie sa colaboreze pentru a supravietui. Adrenalina, tensiune, nervi intinsi la maxim, trairi dureroase, frica de necunoscut si reguli pe care le afla din mers – toate acestea vor face din acest joc palpitant un adevarat cosmar.

Escape Room (Scapa, daca poti!) 

Regia: Adam Robitel

Cu: Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani, Yorick van Wageningen

Distribuit de InterComFilm Distribution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *