O duminica frumoasa la Cafe Boulevard

Am incheiat frumos ultimul weekend din luna ianuarie cu un pranz la Cafe Boulevard. Pentru ca sunt nefumatoare, am ales sa stam in salonul interior unde am gasit linistea atat de necesara unei zile de duminica. Daca esti fumator, cu siguranta vei indragi terasa spatioasa si eleganta. Da’ si mie ca nefumatoare imi place terasa, sa stii. Atat ca duminica am vrut liniste si aer curat sa simt mancarea buna marca Boulevard. Daca mergeam doar pentru o limonada, cu siguranta am fi stat la terasa.

Salonul interior este primitor, cochet si amenajat cu mult bun-gust. Parca esti intr-o cafenea micuta din centrul Parisului, unde boemul se imbina foarte bine cu eleganta si rafinamentul. In plus, este si cafenea si bistro, locul unde chiar si cei mai pretentiosi gurmanzi pot savura un preparat gustos.

Prima oara am intrat in Cafe Boulevard pe la jumatatea lunii noiembrie si va povesteam intr-un articol la vremea respectiva cat de mult mi-a placut limonada casei. Asadar, primul lucru pe care l-am facut duminica a fost sa imi comand o limonada. Nici nu m-am uitat bine in meniu si stiam ce vreau de baut.

Daca in articolul trecut va spuneam ca ma voi intoarce la Cafe Boulevard pentru limonada, ei bine iata ca m-am intors, iar acum va spun ca ma voi intoarce in aceasta locatie deosebita pentru desert. Atunci daca am fi mancat si desert, cred ca am fi explodat. Hi hi. Ca sa nu lungesc prea mult povestea, sa va spun ce am ales din meniu pentru pranzul de duminica:

Bacon Cheeseburger si Penne all’arabiata cu vita.

Nu va panicati. Nu am mancat eu ambele preparate. El a savurat burger-ul de mai sus, iar eu doar am gustat putin, cat sa-mi fac o idee si sa pot sa va povestesc in cunostinta de cauza. Bacon cheeseburger are 400 grame si contine: chifla (evident), vita, ceapa, bacon, branza Ceddar, rosii, salata cruditati si sos. In plus, burger-ul vine insotit de cartofi prajiti, preferatii mei – in caz ca nu stiati deja acest lucru.

Penne-le mele au aratat asa:

si au fost delicioase. Si da, si el a fost de acord cu mine, cand le-a gustat. Sunt foarte bune, a spus. O portie de penne all’arabiata cu vita are 350 grame si contine: penne (evident), muschi de vita, usturoi, pepperoncino, sos rosii si parmezan.

In copilarie mancarea mea preferata era mac(aroni) and cheese. Si astazi imi plac foarte mult,  macaroanele cu branza la cuptor, insa in ultima perioada am devenit mare iubitoare de paste, de orice fel. Cand mai vede mama ce imi place sa mananc si ce combinatii ciudate aleg uneori, nu ma recunoaste, caci eram o mare sclifosita in copilarie. Si inca fac nazuri cand ceva nu imi place, sa stiti. La “Boulevard Cafe” mi-a placut. Locatia faina, atmosfera placuta, mancarea buna, servirea rapida si personalul foarte amabil.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *