Robin Hood

Robin Hood

Regia: Otto Bathurst

Cu: Taron Egerton, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Paul Anderson, Jamie Foxx

Distribuit de Vertical Entertainment

Robin Hood revine pe marile ecrane intr-o varianta fresh a legendei binecunoscute de noi toti. Desi au aparut numeroase ecranizari cu Robin Hood, acesta pare ca nu si-a epuizat povestea si nici fanii, fiind un film mult asteptat, intr-o adaptare moderna, fresh si cu un asalt de evenimente care te vor tintui in scaun pana la final.

Pe Taron Egerton in vedem rolul principal: haiducul Robin Hood. Jamie Foxx are rolul lui Little John, comandantul maur antrenat extrem de bine si motivat pentru un adevarat razboi, care decide sa se asocieze cu Robin pentru a-si atinge scopul.

Cei doi pornesc o adevarata revolta impotriva coruptiei, incercand sa-i ajute pe cei saraci. Filmul merge pe aceeasi idee ca varianta originala a legendei din folclorul englez, insa de data aceasta lucrurile iau o intorsatura total neasteptata. Robin este hotarat sa-si recapete identitatea pierduta o data cu inrolarea sa in razboi, razboiul care i-a furat atat prietenii dragi, cat si dragostea vietii sale.

Robin Hood

O confruntare epica a destinelor, o grandioasa desfasurare de forte din partea celor suspusi, o poveste de dragoste impresionanta. Jamie Foxx interpreteaza magistral, mi-a placut mult. De asemenea, Ben Mendelsohn si Jamie Dornan se remarca printr-o interpretare stralucita. Toate personajele sunt bine construite, iar povestea este limpede si cursiva, usor de urmarit si destul de captivanta, cu mesaje clare si usor de inteles.

Robin Hood – un film care va ramane mult timp in topul preferintelor mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *