Creed II

Creed II este un film de actiune intens, tensionant, desi usor previzibil. Recunosc ca de pe la jumatatea filmului mi-am dat seama cam ce se va intampla, insa asta nu m-a impiedicat sa traiesc la maxim fiecare moment si sa ma port ca si cum as fi fost spectator in sala la meciul de box.

Creed II

Regia: Steven Caple Jr.

Cu: Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Florian Munteanu

Distribuit de Forum Film Romania.

Adonis Creed ( Michael B. Jordan) este urmarit de mostenirea numelui sau care il obliga sa se ridice la anumite standarde, pentru ca oamenii au anumite asteptari. Astfel viata lui Creed se transforma intr-un carusel cu urcusuri si coborasuri. Pe langa provocarea viatii de familie pe care si-o cladeste, acesta are parte de marea provocare a vietii sale. Viktor Drago ( Florian Munteanu) este un adversar de temut, experimentat, puternic, fioros si care nu tine cont de reguli. In plus, pe langa toate acestea, pe cei doi ii leaga un trecut nu prea fericit pentru Creed. Iar acest lucru nu face decat ca batalia sa fie mult mai intensa si mai dramatica.

Nu lipseste din acest film nici Rocky Balboa ( Silvester Stallone) care imi aminteste de celebrele filme, si care de aceasta data sta alaturi de luptatorul nostru la fiecare pas… sau aproape la fiecare pas.

Recunosc ca am fost putin sceptica in ceea ce priveste acest film, dar am fost foarte placut surprinsa si impresionata de intensitatea acestuia si de lectia de viata care ne este prezentata. Intotdeauna este bine sa luptam pentru idealul nostru, dar sa ne asumam esecurile, pentru ca ele sunt cele care ne motiveaza sa ne ridicam si ne imping sa infruntam viata mai departe. Fan Rocky sau nu, pasionat de box sau nu, Creed II este un film pe care merita sa-l vezi. Daca nu pentru batalia din ring, macar pentru mesajul pe care il are de transmis publicului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *