Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald)

Regia: David Yates

Distributia: Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Jude Law

In cinematografe, filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald

Fanii francizei Happy Potter, dar si toti cei ce au asteptat cu nerabdare premiera filmului Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, cu siguranta vor fi extrem de incantati. Autoarea J. K. Rowling a inclus in film tot felul de trimiteri catre seria Harry Potter, cu foarte multa atentie la sincronizarea evenimentelor, la detalii si la aventurile magice.

Actiunea se petrece in Paris, Franta, la cateva luni bune de la capturarea temutului vrajitor intunecat Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Insa acesta reuseste o evadare spectaculoasa, dovedind de ceea ce este in stare cu adevarat. Haosul se dazlantuie cand acesta hotaraste sa-si adune adeptii la cauza sa, punand in pericol atat lumea vrajitorilor cat si a “incuiatilor” ( adica acele fiinte non-magice; desi nu cred ca mai era cazul pentru aceasta explicatie).

Singurul vrajitor capabil sa-l infrunte pe masura puterilor sale pe Gellert Grindelwald este nimeni altul decat Albus Dumbledore (Jude Law). Insa lucrurile sunt mai complicate decat par, caci altfel unde ar mai fi magia si ce farmec ar mai avea tot acest univers, nu-i asa? Dumbledore cauta ajutorul tanarului vrajitor Newt Scamander (Eddie Redmayne). Alaturi de prietenii sai buni: Tina, Queenie si Jacob, Newt se arunca pentru a doua oara intr-o aventura primejdioasa, mult mai interesanta si ofertanta. Prima sa aventura se intampla in New York, acolo unde Newt incerca sa-si recupereze creaturile fantastice. Va amintiti, da? Ei bine, in aceasta noua aventura lumea vrajitorilor devine din ce in ce mai amenintatoare, dar intriga abia acum s-a pornit. Va urma.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald este un film cu personaje infricosatoare, scene care iti vor taia respiratia si pasaje care ne vor aduce aminte de franciza mult iubita de noi toti: Harry Potter (mai nou: The Wizarding World). Vorbesc aici, spre exemplu, de oglinda magica care iti arata cea mai arzatoare dorinta sau de pasarea Phoenix a lui Dumbledore. Filmul “Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald” vine la pachet cu niste costume fantastice si cu niste efecte fabuloase, care, vazute in special in IMAX sunt de-a dreptul magice. Johnny Depp este magistral in rolul lui Gellert Grindelwald, i se potriveste de minune, este din poveste, din universul acesta magic.

Fan al universului magic sau nu, vrajitor sau incuiat, trebuie sa vezi acest film. Aceasta serie, de fapt.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *