Hackerville – un nou serial HBO pe care abia astept sa-l vad

Zilele trecute am avut sansa sa vad primele doua episoade din noul serial “Hackerville” si abia astept sa urmaresc continuarea. Sunt foarte incantata de idee, de locatiile alese, de poveste, de personaje si de replicile lor, de muzica (Silent Strike impreuna cu Deliric), de tot. HBO, ma inclin.

Hackerville este o drama originala HBO Europe si TNT Serie, in regia lui Igor Cobileanski (Umbre, Afacerea EST, La limita de jos a cerului) si Anca Miruna Lazarescu (La drum cu tata).

Una dintre cele mai mari banci din Germania este atacata de un hacker, care pare a fi din Romania. Lisa Metz (Anna Schumacher), experta in criminalitate informatica in Frankfurt, preia cazul si este trimisa in Romania, mai exact in Timisoara, orasul de unde a fost lansat codul scris de hacker. Ca un facut, Lisa este nascuta in Timisoara si a emigrat in Germania, impreuna cu familia, cand avea doar 8 ani. Astfel ca, ajunsa in orasul copilariei, Lisa se va confrunta cu trecutul nebulos al familiei sale.

Adam Sandor (Andi Vasluianu) este inspectorul roman care ancheteaza cazul. Cei doi sunt doua personaje total diferite: Andi este un tip care incalca regulile, iar Lisa este enervata la culme de atitudinea lui relaxata. La randul lui, Andi este enervat de sobrietatea Lisei si de dieta ei. Dar, impreuna lupta pentru o cauza comuna si astfel cei doi ajung pe urmele unui hacker genial – nu vreau sa va spun nici macar numele actorului, pentru ca ar fi spoiler. Bucurati-va de serial, merita. 

 

Serialul “Hackerville” are 6 episoade si este disponibil incepand cu 4 noiembrie. Este filmat la Timisoara in cea mai mare parte, dar si in Bucuresti si Frankfurt. In distributie ii vedem pe: Anna Schumacher, Andi Vasluianu, Voicu Dumitras, Ada Lupu, Ovidiu Schumacher, Emanuel Parvu, Ronald Zehrfeld, Sabin Tambrea.
Cel mai mult m-a impresionat Voicu Dumitras, este natural si foarte simpatic. De asemenea, Andi Vasluianu este natural si carismatic, foarte faina interpretarea lui. Anna Schumacher nu m-a inspirat la inceput, poate si datorita intransigentei ei nemtesti, insa in episodul 2 am ajuns sa o indragesc.

Va mai spun atat: In taxify, tot drumul pana acasa am fost super atenta la fiecare semafor in parte. De ce? O sa aflati in episodul 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *