Johnny English loveste din nou

Johnny English strikes again (Johnny English loveste din nou)

Regia: David Kerr

Distributia: Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller

In cinematografe filmul este distribuit de Ro Image 2000.

Johnny English loveste din nou cinematografele din Romania, cu multa voie buna si rasete pe saturate.

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN
Johnny English ( Rowan Atkinson) revine pe marile ecrane in al treilea film din seria de comedii in care English este personajul principal.
O super aventura este pe cale sa se ddezlantuie. Marea Britanie este in pericoln: un atac cibernetic dezvaluie identitatea tuturor agentilor secreti britanici. Singura sansa de a-l gasi pe hacker si de a opri atacurile cibernetice, se afla la mana agentului secret Johnny English, agent retras din serviciu, iesit la pensie. Acesta este ultima speranta a prim-ministrului britanic.
Insa, inainte de toate, Johnny trebuie sa invinga tehnologia moderna pentru a duce la bun sfarsit misiunea. Invatat cu arme si gadget-uri vechi, actual inlocuite de tehnologia moderna: telefoane digitale si masini electrice, acesta este pus in dificultate inca de la inceputul misiunii. Agentul nostru sub acoperire este dezamagit de aceste schimbari, dar isi aduna fortele si gaseste propria cale de a se acomoda la noua tehnologie. Johnny se arunca in misiune, alaturi de pertenerul sau Bough, iar haosul se instaleaza rapid. Aflati in sudul Frantei in cautarea inamicului, Johnny reuseste sa dezlege din misterele misiunii in stilul sau, scapa de o belea dar intra in alta.
Rowan Atkinson este fabulos, ca de obicei. Nici nu am ce sa spun mai mult despre acest mare personaj, realizati nu? “Johnny English strikes again” este o comedie spumoasa si marturisesc ca am ras cu lacrimi la acest film, pe care trebuie neaparat sa-l vedeti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *