Hell Fest. Parcul Groazei

Hell Fest. Parcul groazei

Regia: Gregory Plotkin

Distributia: Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus, Christian James, Roby Attal

In cinematografele din Romania filmul este distribuit de Ro Image 2000.

Cand am auzit de filmul Hell Fest. Parcul groazei mi-am amintit de parcul de distractii din Mamaia. Cred ca aveam pe atunci vreo 16 ani, eram cu sora mea la mare si seara am iesit in parcul de distractii. Stiti “ciocanele”? Eu voiam mult de tot sa ma dau in ciocane. Si m-am dat. Si cat eu m-am dat si am urlat pe acolo, sora mea se uita la mine, printre lacrimi. Da, da, sora mea plangea… asa groaza ii era pentru mine. Asa ca la acest film am mers eu cu groaza ca nu care cumva sa ma asteapte plangand la usa salii de cinema. Acum o sa ma alerge un pic pentru ca “am dat din casa”, dar a fost amuzant si am prins ocazia sa va povestesc. Dar sa ne intoarcem la filmul nostru:

Hell Fest. Parcul groazei

Un grup de prieteni se reunesc pentru a petrece Halloween intr-un mod inedit: in parcul de distractii Hell Fest. Aici tinerii au parte de aventura vietii lor pana in momentul in care distractia lor se transforma in cosmar. Un criminal mascat face din acest parc de distractii cu tematica horror un teren de vanatoare. Fix acest grup de prieteni pica in mana criminalului mascat, iar toti ceilalti oameni aflati in parcul de distractii habar nu au ce se intampla de fapt si cred ca totul face parte din peisaj.

Hell Fest. Parcul groazei este un altfel de film horror. Nu am tresarit pe scaunul de cinema, nu am simtit o atmosfera apasatoare. Filmul nu este infricosator efectiv, dar iti lasa asa o senzatie de teama si nu cred ca mai ajung prea curand intr-un parc de distractii. Ca sa fiti pregatiti de Halloween mergeti de acum la “Hell Fest” la cinema.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *