Peppermint: Gustul razbunarii

Peppermint: Gustul razbunarii

Regia: Pierre Morel (Taken)

Distributia: Jennifer Garner

In cinematografele din Romania filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

 

She has love in her heart, snow in her eyes and peppermint in her blood.

Z, un fost prieten, imi spunea ca am menta in sange. Si asta pentru ca iubesc mirosul de menta proaspata, ceaiul de menta si ciocolata cu menta, dar si pentru ca uneori sunt copilaroasa si zapacita. Asadar, cand am auzit de acest film, am stiut ca este fix pe gustul meu. Si nu doar pentru simpla prezenta a mentei, ci pentru ca regia este semnata de Pierre Morel, cel care a semnat si regia filmului “Taken”, unul dintre filmele mele de suflet. Si totodata pentru ca, desi nu sunt o persoana razbunatoare, daca cineva ar ajunge sa le faca rau celor dragi mie sunt capabila de orice pentru a-i face sa regrete. Asa cum este capabila si Riley North (Jennifer Garner intr-o interpretare remarcabila).

Sistemul a dat gres, evident asa se intampla in orice sistem corupt. Insa Riley este dispusa sa mearga pana la capat pentru a-si face dreptate, pentru a-i face pe criminali si pe toti cei implicati in poveste sa plateasca.

Riley era o tanara mama, familista, responsabila si fara cazier, pana la momentul nefericit care i-a distrus viata. Dupa aceasta tragedie Riley a disparut. 5 ani mai tarziu revine in oras, antrenata si pregatita sa lupte pentru dreptate.

 

Peppermint: Gustul razbunarii

Un film captivant, care reuseste sa te tina activ in poveste alaturi de Riley North. Peppermint: Gustul razbunarii este filmul care aduce exact ceea ce asteptam de la el: emotie pura si multa actiune. Avand in vedere ca este totusi un film previzibil, ca spectator cauti momentele deosebite. Si unul dintre aceste momente deosebite este cel de social media. Oamenii din social media sunt alaturi de Riley, o sustin si incurajeaza. Blogger fiind, momentul este unul memorabil.

Desi are potential, povestea nu este chiar una de corazon, nu iti va sfasia inima de durere. Promit. Insa te va purta intr-un fabulos carusel de emotii si adrenalina, presarat cu cateva frunze de menta care sa mai racoreasca, sa mai detensioneze putin actiunea. Jennifer Garner este fabuloasa in rolul mamei indurerate. Durerea din sufletul ei este atat de mare, incat durerea fizica aproape ca nici nu se mai simte. Riley cauta cu disperare dreptatea, altceva nu mai conteaza.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *